Haberler

Bakan Koca sitem etti: Koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine giden var

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir kişinin, koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine gittiğini belirterek, "Gitmemiş olsa, bugünkü yeni hasta sayısı 1243 yerine 1241 olacaktı. Kovid-19'la mücadele etmek zor değil" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir kişinin, koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine gittiğini ve eğer gitmeseydi bugünkü vaka sayısının 1241 olacağını belirterek, "COVID-19'la mücadele etmek çok zor değil. Yeter ki kurallara uyalım" dedi.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "COVID-19 testi pozitif çıkan arkadaşına, geçmiş olsun ziyaretine giden var. Gitmemiş olsa, bugünkü yeni hasta sayısı 1243 yerine 1241 olacaktı. 1 kişiye de kendisi bulaştırmış. COVID-19'la mücadele etmek çok zor değil. Yeter ki kurallara uyalım" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca sitem etti: Koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine giden var

TÜRKİYE'DE SON DURUM

13 Ağustos tarihinde açıklanan 24 saatlik verilere göre; 21 kişi hayatını kaybetti ve toplam vefat sayısı 5 bin 912'ye yükseldi. 1243 yeni vakanın tespit edilmesiyle toplam vaka sayısı 245 bin 635'e yükseldi. Son 24 saatte tedavisi tamamlanan 1243 hastanın daha taburcu olmasıyla, toplam iyileşen hasta sayısı 228 bin 57'ye yükseldi. Toplam test sayısı 5 milyon 521 bin 880, ağır hasta sayısı 647, hastalarda zatürre oranı yüzde 7,9 oldu.

Bakan Koca sitem etti: Koronavirüs testi pozitif çıkan arkadaşına geçmiş olsun ziyaretine giden var

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fahrettin Koca Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

Almanya:

İstihbaratı kuvvetlendirin. Dışardan kasıtlı virüs yayacaklar. Başka ülkelerde aslında vakaalar yok. Sadece politika oyun. Bir yandan savaş esnasında icerden hastalıklarla pes edeğiz. Biyolojik silah savaşlar için eğitim ve çalışma yapın yakında lazım olacak.. 1 kişiyle yollayacağız çanta dolusu mikroplar nükleer savaşa engel olacak. Bizimle kimse savaşacak gücü yok. Sadece B planı nı kolay yoldan devreye sokacak lar. O da biyolojik silah hastalıklar.. görünmeyen düşman.

2
4
yanıtYanıtla
.........:

AZ İÇ AZ

yanıt1
yanıt0
harun s:

Sayın sağlık Bakanım bu güleryüzlü tavırlarınız ve sitemleriniz maalesef Millette karşılık bulmuyor ben sizin yerinizde olsam canlı yayında mikrofonun karşısına geçerim bu kurallara uymayan müptezellerin anasına avradına söverim

4
0
yanıtYanıtla
muhaafet:

bunlar önce covid sırasında bekleyen yabancıların hesabını versin

3
1
yanıtYanıtla
Karşı Muhalefet:

Laf olsun torba dolsun. . . . .

yanıt0
yanıt2
AH AH:

ZORUNUZA GİDİYOR DİMİ ŞU ÜLKEDE İŞİNİ DOĞRU DÜZGÜN YAPAN 4-5 TANE ADAM VAR ONLARINDA BU KADAR İYİ ÇALIŞMASI ZORUNUZA GİDİYOR

yanıt0
yanıt1
Sevil:

Ziyaretine gelemeyene gönül koyan bir babannem var :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title