Haberler

Bakan Koca paylaştı! İşte geçen haftaya göre vaka sayısı en çok artan ve azalan iller

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Koca, geçtiğimiz haftadan bu yana vaka oranları en çok artan ve azalan illerin listesini paylaştı. Buna göre, geçen haftaya göre vaka sayısı en çok azalan iller; Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman oldu. En çok artış olan iller ise; Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, yeni tip koronavirüs salgınında bir haftada 100 bin nüfusta görülen vaka sayılarında en çok artış ve azalış olan illere ilişkin tabloyu paylaştı.

Bakan Koca, ''Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım'' açıklamasını yaptı.

EN ÇOK VAKA SAYISI ARTAN İLLERİN BAŞINDA SİNOP GELDİ

Geçen haftaya göre, 100 binde vaka sayısı en çok artan illerin başını 154,12'yle Sinop çekti. Kilis 95,17 ile ikinci, Samsun 86,19 ile üçüncü sırada yer aldı.

Bakan Koca paylaştı! İşte geçen haftaya göre vaka sayısı en çok artan ve azalan iller

ORDU İLK SIRADA

Geçen haftaya göre, 100 binde vaka sayısı en çok azalan illerde başı 21,49'la Ordu çekiyor. Bolu 100 binde 14,80'le ikinci, Trabzon da 13,38'le üçüncü sırada geliyor.

Bakan Koca paylaştı! İşte geçen haftaya göre vaka sayısı en çok artan ve azalan iller

"RİSKİ TÜM İLLERDE DÜŞÜRELİM"

Bakan Koca, Twitter'dan yaptığı ikinci paylaşımda ise, "Ağrı Adıyaman'a, Batman Samsun'a, Bingöl Ordu'ya, Bitlis Balıkesir'e, Diyarbakır İstanbul'a, Mardin Trabzon'a, Van İzmir'e, Siirt Rize'ye, Hakkâri Sinop'a, Şanlıurfa Konya'ya, Şırnak Zonguldak'a, Uşak Tokat'a, Iğdır Giresun'a… örnek olsun! Riski tüm illerde düşürelim" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca paylaştı! İşte geçen haftaya göre vaka sayısı en çok artan ve azalan iller

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fahrettin Koca Koronavirüs Trabzon Sinop Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

HAMİT:

Hergün borsa durumu bildirir gibi hesap yapmak yerine kesin ve etkili önlemler almak bu kadar zor mu?

72
15
yanıtYanıtla
Ant:

Önerin nedir,

yanıt40
yanıt23
ANT CEVAP:

Dinleyen olumu acep önerileri. Kör bildiğini okur misali önerilen yerine bildiğini yapanlar ı göremiyormusun. .

yanıt1
yanıt0
Bakan?:

Beni bakan yapin onerimi vereyim. Maasi bu zaatlar aliyor. . .

yanıt3
yanıt2
MUSTAFA KEMAL:

İlla senin gibi boş konuşan-yazan biri çıkar

yanıt4
yanıt5
fatih:

bu sene okullar kesnlikle açılmamalı idi. bu saat ten sonra üniversiteler kesinlikle yüz yüze eğitim olmamalı haziran ülke genelinde nisan sonuna kdar özellikle büyük mşehirdeki önlemler degerlendirilmeli

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title