Kamu Personelleri

Bakan Koca 19 Bin Sağlık İşçisi Alımı Hakkında Açıklama Yapmalıdır!

Adaylar 19 bin sağlık işçisi alımı hakkında Bakan Koca’dan açıklama talep ediyor.

2018 yılı içerisinde sağlık personeli tamamlaması kapsamında daha fazla istihdam sağlanacağını açıklayan eski Bakan Demircan’ın açıklamalarıyla bekleyiş içerisine giren binlerce sağlık personeli alımların bir an önce yapılması talebinde bulunuyor.

18 bin kişilik personel alımı sözü tutuldu ve başvurular tamamlanmıştı ve süreç hakkında gerekli işlemler yapılmıştı.

Ancak Bakan Demircan’ın açıklaması üzerinden 5 ay kadar süre geçmesine rağmen ilan henüz yayınlanmadı ve adayların beklentilerinin boşa çıktığı görülüyor.

ESKİ BAKAN DEMİRCAN AÇIKLAMIŞTI

Sağlık Bakanlığı tarafından alım yapılması beklenen Sağlık İşçisi alımına dair açıklama yapan eski Bakan Demircan, 2018 yılı içinde yapılan 27 bin Sağlık Çalışanı atamaları hatırlatan Bakan Demircan alım yapılacak bu 19 bin sağlık işçisi ile personel açığını kapatacaklarını ifade ederek;

“9 binini 1,5 ay önce aldık, 18 binin alımı tamamlandı. ÖSYM tarafından KPSS’ye göre alımları yapılıyor. Onların da yerleştirmeleri güvenlik soruşturmaları bittikçe yapılıyor. Ayrıca 19 bin sağlık işçisi alacağız. Hastanelerimizin ihtiyacı olan personel açığını kapatacağız.” demişti.

KAMUPERSONELİ.NET OLARAK TALEBİMİZDİR

Bakan Koca’dan adayların taleplerine cevap vermesini istiyoruz.

Alımların ne zaman yapılacağıyla alakalı olarak açıklamada bulunması gerektiğini belirtiyoruz.

Atama bekleyen binlerce aday 19 bin sağlık işçisi alım ilanı sayesinde mezun oldukları bölümün mesleğini yapmak istiyorlar…

Kamupersoneli.net olarak ilanın yayımlandığı anda sizlerle paylaşacağız.

19 bin sağlık işçisi alım ilanı yayımlandığında anlık olarak cebinize gelsin istiyorsanız uygulamamızı indirebilirsiniz: