rnBakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut İlçesinde “Okullar Yeşille Hayat Bulsun” Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

 

Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Vali Mustafa Tutulmaz Şuhut İlçesinde “Okullar Yeşille Hayat Bulsun” Projesi Kapsamında Fidan Dikimi Gerçekleştirdi.

 

Yeşil alanların artırılması için önemli çalışmalara imza atan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği Vali Mustafa Tutulmaz ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Şuhut İlçemize bağlı Arızlı Köyü Göleti temel atma programından sonra ‘Okullar Yeşille Hayat Bulsun” Projesi kapsamında Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul bahçesinde fidan dikti.

 

Fidan dikiminin ardından öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Bakan Eroğlu;” Bugün burada siz hemşehrilerimle beraber olmaktan fevkalade mutluyum. Bende burada büyümüş, buranın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş biri olarak bir zamanlar burada sizin gibi bir talebeydim ama şu anda Orman ve Su İşleri Bakanlığı yapıyorum. İnşallah sizlerin de bahtı açık olur. Sizlerin de büyük işler yapacağına inanıyorum. Çünkü dikkat ederseniz Türkiye’nin etrafı çevriliyor. Türkiye’yi yok etmek, işgal etmek için plan üstüne plan yapılıyor. Ama onların planları varsa Allah’ın da planları var. Bizler siz gençlere güveniyoruz. Allah’ın izniyle şu gördüğümüz şanlı bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacaktır. Sevgili hemşehrilerim, değerli öğrenciler biz Milli Eğitim Bakanlığı ile bir protokol imzaladık. Dedik ki bütün okul bahçelerini ağaçlandıralım, çardaklar koyalım, bütün okul bahçeleri çiçek gibi olsun. Bugün de burada Orman Teşkilatımız böyle bir çalışma yaptı. Şu anda bütün Türkiye’deki okul bahçelerini ağaçlandırıyoruz. Şuhut’ta eğitimde çok iyi bir noktaya geldik. Şuhut eğitim, okullar, yurtlar açısından en mükemmel bir ilçe konumuna geldi. Şimdi de eski hastanenin yerine yüksekokul için yeni bir bina yaptık. Dolayısıyla Şuhut eğitimde hakikaten çağ atladı.” dedi.