Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Borsan Kablo'nun Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içerisindeki fabrikasını ziyaret etti. Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez ve Borsan Kablo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Öz tarafından karşılanan Bakan Demircan'a Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar da eşlik etti.

BAŞKANLIĞI SÜRDÜRELİM

Bakan Demircan, Borsan Kablo fabrikasının işleyişi hakkında Ölmez ve Öz'den bilgiler aldı. Ziyaretin ardından, fabrika çıkışında personelle konuşan Demircan, Türkiye'nin 24 Haziran'da önemli bir seçime gideceğini belirterek, "Ülkemizin 1960'dan itibaren yaşadığı darbeler ve muhtıralar, ülkemizin kalkınma hızını kesen hadiseler oldu. Her darbe ülkeyi 10 yıl aşağı çeker. Biz de bunlara set çekmek için demokratik bir model olan Başkanlık sistemini benimsedik. Geçen yıl 16 Nisan'da sorduk, milletimiz 'evet' dedi. Şimdi bunun uygulaması yapılacak. Kalkınmamızı geliştiren bir temel neden de terör belasıdır. Yıllardır can kaybının yanı sıra ve milyarlarca lira maddi kayba da neden olmuştur. Hem terörle mücadele hem de ekonomik kalkınma için istikrara ihtiyaç var. Şimdi bu modeli inşa ediyoruz. Bu nedenle Başkanla Meclis'in uyumu sağlanmalı. Gelin bu seçimde AK Parti iktidarı ile birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seçelim, istikrarı sürdürelim" ifadelerini kullandı.

ÖLMEZ'DEN TEŞEKKÜR

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Ölmez ve Borsan Kablo Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Öz de ziyaretten duydukları mennuniyeti ifade ederek, Bakan Demircan'a teşekkür etti.

Barış BUDANOĞLU