GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAKAN CANİKLİ’DEN ÇOK SERT SÖZLER

BAKAN CANİKLİ’DEN ÇOK SERT SÖZLER

Tarih 10 Aralık 2017, 03:35 Editör Dursun ONUR

TIME SON DAKİKA SICAK HABER- AK Parti Giresun Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İstanbul Bayrampaşa'da bir otelde Giresun Vakfı’nın organize ettiği dayanışma gecesinde konuştu.
Canikli:Trump Kudüs kararı ile hata yaptığını kısa sürede görecek.


AK Parti Giresun Milletvekili ve Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararınına ilişkin çok sert konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararınına veryansın eden Canikli, ‘Trump Kudüs kararı ile hata yaptığını kısa sürede görecek’ dedi.

GİRESUN VAKFI'NDA KONUŞTU

‘Kudüs ile ilgili Trump'ın aldığı karar büyük bir hatadır. Bunu kendisi de çok kısa süre içerisinde görecek’ diyen Bakan Canikli, İstanbul Bayrampaşa'da bir otelde Giresun Vakfı’nın organize ettiği dayanışma gecesinde konuştu.

‘İŞGALCİ DEVLET’

Kudüs ile ilgili Trump'ın aldığı kararın büyük bir hata olduğunu ve bunu kendisinin de çok kısa süre içerisinde göreceğini ifade eden Canikli, ‘Çok büyük bir hatadır. İsrail devleti, işgalci, zulmeden devlet özelliğini artırarak devam ettiriyor’ dedi.

Canikli, ‘Atalarımız ne güzel söylemiş, 'Zulüm ile abad olunmaz. Zulüm üzerine medeniyet tesis edilemez. Er veya geç zalimler hak ettikleri sonla karşı karşıya kalır. Şimdi İsrail devleti bu işgal, zulüm, kan ve gözyaşı üzerine o topraklarda özgür ve bağımsız yaşayabileceğini mi düşünüyor? Böyle bir şey olabilir mi? Açın tarihe bakın, bunun sayısız örnekleri var’ şeklinde konuştu.

'BU YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ'

Canikli özetle şunları söyledi:

‘Trump'ın bu kararı aslında işgale onay vermek anlamına gelir. Bugüne kadar İsrail'in yaptığı katliamlara, işgallere, zulme onay vermek anlamına gelir. Siz eğer zalimi ve katili cesaretlendirirseniz orada barış ve huzur olmaz. Özellikle radikal güç ve örgütlerin ortaya çıkması için de son derece uygun zemin oluşturur. Temennimiz bu yanlıştan bir an evvel dönülmesi.’

Bu haber 2427 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi