Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bakan Bozdağ: Şu anda incelenmedik hakim ve savcı kalmadı

        Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde hakim ve savcı adaylarının kura törenine katıldı. Burada konuşma yapan Bakan Bozdağ, hakim ve savcıların sosyal medya kullanımlarına dikkat çekerek, "Sosyal medyada çalakalem her konuda yazıp siyasal tartışmalarda taraf olmak size güç katmaz" dedi. Hakim ve savcıları bu konuda uyardığını belirten Bozdağ, "Sosyal medya denen canavarı kullanmayın" diye konuştu.

        Bakan Bozdağ şunları söyledi;

        Sizin belli konulardaki kanaatlerinizi öğrendikten sonra davalarınızın size gelmesinden endişe duyarlar. Onun için sosyal medyada çalakalem her konuda yazıp siyasal tartışmalarda taraf olmak size güç katmaz, sizi zayıflatır. Görevde olan hakim ve savcılarımıza da hitap ediyorum; sosyal medya denen canavarı kullanmayın. Benim dediğim şey milletin yargıdan bekletileri var.

        REKLAM

        "BENİ SÖVEN BİRİSİNİN ÖNÜNE DOSYAMIN GİTMESİNİ İSTEMEM"

        Ben kendim 7/24 beni söven birisinin önüne dosyamın gitmesini istemem. Bakıyorsunuz durmadan çakıyor. Sosyal medya denen yolu, yöntemi lütfen dikkatle kullanın ve siyasal şeylerin içerisinde sosyal medya üzerinden girmeyin. Adaleti korumak için girmeyin. Milletin yargıya, yargı görevi yapanlara olan güveninin zedelememek için girmeyin. Maalesef çok da büyük yanlış anlaşılmalara yol açıyor.

        "ŞU ANDA İNCELENMEDİK HAKİM VE SAVCI KALMADI"

        Darbecilerin yayınladıkları belgeler üzerine darbeye karşı hukuk yolu ile en büyük darbe vurulmuştur. FETÖ ile mücadeleye ilk başlayan yer Türk yargısı oldu. Türk yargısı içerisinde 4 bini aşkın FETÖ ile irtibatı nedeniyle meslekten uzaklaştırılan hakim ve savcı var. Şu anda incelenmedik hakim ve savcı kalmadı. FETÖ her türlü haksızlığı, yalanı iftiratı Allah rızasını umarak yapan bir terör örgütü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ