Rize Valiliği'nin himayelerinde Rize Dernekler Federasyonu'nun organize ettiği 10. Rize Tanıtım Günleri İstanbul'da başladı.

20 ile 24 Eylül tarihleri arasında İstanbul Maltepe sahilinde sürecek etkinliklerde Rize'de ki kamu ve özel bir çok kuruluş yerini aldı.

Rize Günleri etkinliğinin açılışına, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Milletvekili Hasan Karal, İstanbul Milletvekili Ali Haydar Yıldız, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, İstanbul Milletvekili Ali Haydar Yıldız ve Osman Boyraz, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temürcü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bayrampaşa Belediye Atilla Aydıner bazı milletvekilleri Rize'de ilçe ve belde belediye başkanları, kaymakamlar İstanbul'da yaşayan Rizeliler ve bir çok davetli katıldı.

RİZE HAVALİMANI BİTİNCE RİZE DAHA DA YAKIN OLACAK
Rizeliler olarak gittikleri yere enerji verdiklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 'Bugünde enerjimizi İstanbul'a taşıdık. Onları Kaçkarlara davet ediyoruz. Ama önce Rize'ye biz gideceğiz. Çocuklarımızı götüreceğiz. Turizmle ilgili ciddi yatırımlarımız var. Rize Havalimanı bitince Rize daha da yakın olacak. Türkiye gelişiyor büyüyor. Bununla birlikte Rize'de büyüyor. Rize'ye her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Derneklerimizin sayısı arttı. Bu sayı arttıkça kültürümüzü daha da koruyup yaşatmalıyız. Çocuklarımıza kültürümüzü aktarmamız lazım. Onları Rize'ye götürmemiz lazım. Pazar gününe kadar devam edecek etkinliklere herkesi davet ediyoruz. RİDEF Başkanı Recep Albayrak ve ekibine katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Biz birlikte güçlüyüz birlikte bu ülkeyi daha iyi noktalara taşımamız lazım. Etrafımızda dönen oyunları görüyoruz. Birlikte daha güçlüyüz' diye konuştu.

Trafik Kazası, 4 Yaşındaki Zeynep’i Ailesinden Ayırdı Trafik Kazası, 4 Yaşındaki Zeynep’i Ailesinden Ayırdı

BU HEPİMİZİN SORUNUDUR
Gençleri tehdit eden uyuşturucu konusuna değinen Bakan Bak, 'Çocuklarımıza sevgimizi aktaracağız. Çocuklarımızla sohbet edip onları dinleyeceğiz. Maalesef çocuk yalnız kaldı mı kötü yollara uyuşturucuya yöneliyor. Çocuklarımıza dokunup seveceğiz. Biz dokunmazsak sokakta uyuşturucu tacirleri dokunuyor. Tüm derneklerimizden, belediyelerimizden, emniyetimizden herkesten uyuşturucu ile ilgili destek bekliyoruz. Bu hepimizin sorunudur. Herkese görev düşüyor. Biz gençliğimize sahip çıkarak daha güçlü olacağız. Ülkemizi hak ettiğimiz yerlere getireceğiz. Biz bu toprakların evladı Recep Tayyip Erdoğan ile yürümeye devam edeceğiz. Bu etkinliğe destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Tek millet tek devlet tek bayrak tek vatan diyoruz. Yolumuz açık olsun' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi