Bak sen! Aatıf bu yüzden diretiyormuş!

Aatıf hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Trabzonspor'a 3 Temmuz süreci nedeniyle gelmek istemiyormuş...

Bak sen! Aatıf bu yüzden diretiyormuş!
Fenerbahçe'nin Mehmet Ekici ile takas etmek istediği Aatıf'a "Ya Trabzonspor'a gidersin ya da U21'e" diye rest çekmesine karşın, Faslı oyuncu, Bordo-mavili kulübe transfer olmak istemedi. Aatif'ın bu inadının perde arkasında 3 Temmuz sürecinden sonra Bordo-mavili taraftar ve yöneticiler, Sivasspor'a karşı tavrının olduğu iddia edildi.

Sivasspor'un Trabzon deplasmanlarında yaşanan olaylar, Aatif'ta kötü anılar bıraktığını öne süren İstanbul basını Faslı oyuncunun yaşananları unutamadığını iddia etti. Aatif'ın, kendisine karşı tribündeki aynı ölçüsüz tepkinin devam edeceği endişesiyle Trabzonspor'a transfer olmayı kabul etmediği kaydedildi.

Bu iddianın bazı basın yayın organlarında yer alması üzerine bordo mavililer tepki gösterdi. Şike süreciyle ilgili oldukça hassas olan Trabzonsporlular bu iddianın gerçek olmaması durumunda bile artık Aatif'a sıcak bakmadıklarını dile getirdiler.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor