site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı
25.01.2020
A+
A-

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 22 Şubat’ta, 8, 9, 10 ve 11. sınıflar için 29 Şubat’ta düzenlenecek.

Sınav sonuçlarına göre öğrenciler belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı için başvurular Bahçeşehir Kolejinin Bornova, Karşıyaka, Güzelbahçe, İzmir 50. Yıl, İzmir Güney (Torbalı) kampüsleri ile 2020-2021 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açacak İzmir Kuzey Kampüsünün, Mavişehir’deki Bahçeşehir Koleji Bilim Merkezi’nin içinde yer alan tanıtım ofisinde alınmaya başladı.

“Hayal Ettiğin Geleceğe Doğru Yerden Başlamak Senin Tercihin”

Bahçeşehir Koleji Ege Bölge Koordinatörü Zeynep Hülagü; 21. yüzyılın eğitim modelleriyle geleceğe hazırlanmak isteyen İzmir’deki tüm öğrencileri Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’na davet etti. “Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin” sloganıyla eğitim sektörünün önde gelen eğitim kurumlarından olduklarını dile getiren Hülagü, şöyle konuştu:

“Ulusal sınavlarda elde edilen başarılarla İzmir’in en başarılı okuluyuz. Bahçeşehir Koleji olarak tüm Türkiye’de 2020-2021 eğitim öğretim yılı bursluluk sınavını ortaokul için 22 Şubat, liselerimiz için 29 Şubat’ta gerçekleştiriyoruz. Sınav sonuçlarına göre başarılı öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecektir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.