Bahçeşehir Alanya'ya Avrupalı kardeş okul

Bahçeşehir Koleji Alanya Litvanyalı misafirlerini ağırladı. LitvanyaSilute Kenti belediye başkanı, kardeş okulumuz Vainutas Gymnasium yöneticilerİ, Bahçeşehir Koleji Alanya’yı ziyaret etti.

Bahçeşehir Alanya'ya Avrupalı kardeş okul

Bahçeşehir Koleji Alanya Litvanyalı misafirlerini ağırladı. LitvanyaSilute Kenti belediye başkanı, kardeş okulumuz Vainutas Gymnasium yöneticilerİ, Bahçeşehir Koleji Alanya’yı ziyaret etti.

12 Aralık 2017 Salı 19:32
Bahçeşehir Alanya'ya  Avrupalı kardeş okul
LitvanyaSilute Kenti Belediye Başkanı, VytautasLaurinaitis, VainutasGymnasium okul müdürü SigitasSeputis ve heyette bulunan Rasa Balandiene, Marijus Budraitis, IlonaLioransiene, Antanas Jonikas,Laima Barakauskiene, Edita Sukyte ilk olarak Bahçeşehir Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba tarafından Zencefil CafeRestaurantta  misafir edildi. Dostluk ve kardeşlik mesajlarının verildiği yemekte Litvanyalı misafirlerimize Alanya ve kültürü ayrıca yöresel Türk mutfağı tanıtıldı. Günün anısına Bahçeşehir Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba’ya hediyeler verildi.

Litvanyalı misafirlerin ikinci durağı ise Bahçeşehir Koleji Alanya yerleşkesi oldu. Bahçeşehir Koleji Okul müdürü Metin Altun, Lise müdürü Sibel Arıkan ve Ortaokul müdürü Salih Erdemir tarafından karşılalan misafirler Litvanya ve Türkiye’deki eğitim sistemi hakkında konuştular. VainutasGymnasium okul müdürü Sigitas Seputis kendi okulları hakkında bilgi verirken Okul müdürü Metin Altun ise misafirlere Bahçeşehir Koleji Alanya’yı tanıttı. Sohbetin ardından karşılıklı hediyeler verildi ve Litvanya’lı heyet Bahçeşehir Koleji Alanya Kampüsünü gezerek idarecilerden okul ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaretle ilgili konuşan Bahçeşehir Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Baba, okulu ziyarete gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık Farklı kültürleri tanıma, farklı kültürlerin bir arada yaşaması anlamında bu ziyareti çok önemsedik. LitvanyaSilute Kenti VainutasGymnasium ve Bahçeşehir Koleji Alanya kardeş okul oluyor. LitvanyaSilute Kenti Belediye Başkanı, değerli dostum, Vytautas Laurinaitis ve ekibine işbirlikleri ve katkıları için müteşekkirim.  Ayrıca Bu oluşumda desteklerini eksik etmeyen Letonya Fahri Konsolosu, değerli ağabeyim, Nurkan Şaşmaz’a ve Şükrü Cimrin’e teşekkürlerimi bir borç bilirim dedi.
 
Son Güncelleme: 12.12.2017 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81