BAHÇELİ'YE MUHALİFLER

MHP’de kongre tarihi 10 Temmuz olarak belirlenirken, eski milletvekili ve ülkücü hareketin duayenlerinden Hüseyin Yıldız muhaliflere seslenerek, “Seçimli kurultay için hodri meydan.

BAHÇELİ'YE MUHALİFLER

MHP’de kongre tarihi 10 Temmuz olarak belirlenirken, eski milletvekili ve ülkücü hareketin duayenlerinden Hüseyin Yıldız muhaliflere seslenerek, “Seçimli kurultay için hodri meydan.

25 Mayıs 2016 Çarşamba 22:46
BAHÇELİ'YE  MUHALİFLER
MHP’de kongre tarihi 10 Temmuz olarak belirlenirken, eski milletvekili ve ülkücü hareketin duayenlerinden Hüseyin Yıldız muhaliflere seslenerek, “Seçimli kurultay için hodri meydan. Alanya'da bulunan ve her seferinde liderimiz Bahçeli'nin arkasında olduğunu iddia edenler samimiyet testinden geçiyorlar. Partimize dün gelerek ülkücü olduklarını söyleyen arkadaşlarımızın davranışlarını izliyor ve not alıyoruz” dedi. Yıldız ayrıca Er ve ekibinin, Bahçeli'ye muhalif olduğunu söyledi.

‘BİZİM LİDERMİZ DEVLET BAHÇELİ’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kurultay tarihini 10 Temmuz 2016 olarak açıklarken, İlçe Başkanı Hilmi Er, önceki gün yaptığı açıklamada süreci takip ettiklerini ve olması gerekenin olduğunu belirterek muhalif gruba daha yakın bulunduğunu ima etmişti. Eski milletvekili ve partinin her kademesinde görev yapmış olan Hüseyin Yıldız son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin CHP'den başlanarak yeniden dizayn edilmeye çalışıldığını ifade eden Yıldız, “Ancak biz Ülkücüler, Türk milliyetçileri olarak asla teslim olmayacağız. Bunları yapmaya çalışanların hesapları tutmayacak. Bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim Liderimiz Devlet Bahçeli'dir" dedi.

‘SAMİMİYET SÜRECİNDEN GEÇİYORLAR’
MHP İlçe Başkanı Hilmi Er'in kurultayla ilgili yaptığı ‘Olması gereken oldu' açıklamasıyla ilgili de konuşan Yıldız, “Bu yeni bir şey değil. İnsanlar samimiyet sürecinden geçiyorlar. Sayın Genel Başkanımızın emrinde olduğunu ve onu destekleyeceğini ifade edenlerin gazetelere farklı şeyler söylemesini doğru bulmuyoruz. Ben şahsen söylediği gibi yaşayan ve sözlerinin arkasında duran birisiyim. Herkesin de böyle olmasını isterim. Netice itibariyle siyaset yapan arkadaşlar hem halk nezdinde hem de partililer nezdinde davranışlarının karşılığını alacaklardır” dedi.

‘AR DAMARLARI VARSA BU İŞE GİRMEZLER’
Siyasetçilerin bir şey söylerken bu söylediklerinin yarın bir gün önüne geleceğini bilerek ve utanarak söylemeleri gerektiğini kaydeden Yıldız, “Eğer ki ar damarı varsa ve yüzü kızarıyorsa bu işlere girmemeliler. Biz Allah'a şükür utanacağımız hiçbir şeyi söylemedik. 20 yıldır yaptığımız açıklamalar ortada. Hiç birisinde değişiklik yok” şeklinde konuştu.

‘HİLMİ ER, AKŞENİR'İ DESTEKLİYOR’
“MHP Alanya İlçe Teşkilatı Devlet Bahçelici mi? Yoksa Meral Akşenerci mi?” sorusu üzerine Yıldız, şöyle konuştu: “Genel itibariyle muhalefet olarak görünüyorlar. Meral Hanımı da destekleyenler var, diğer adayları da destekleyen arkadaşlarımız var.  Az da olsa Sayın Genel Başkanımızı da destekleyenler var. Biz kimin ne yaptığını biliyoruz. Siyasette halka kendinizi iyi tanıtırsanız, doğru çalışmalar yaparsanız size oy olarak döner. Siyasi yöneticilikte de yapmış olduğunuz yanlışlar size döner.” dedi.
Son Güncelleme: 25.05.2016 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81