Bahçelievler'deki siyasi partilerden Azerbaycan'a ortak destek…

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Örgütü öncülüğünde bir araya gelen bazı siyasi partisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ortak basın açıklaması yaptılar, kardeş ülke; Azerbaycan’a desteklerini dile getirdiler.

Bahçelievler'deki siyasi partilerden Azerbaycan'a ortak destek…

Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Örgütü öncülüğünde bir araya gelen bazı siyasi partisi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ortak basın açıklaması yaptılar, kardeş ülke; Azerbaycan’a desteklerini dile getirdiler.

Bahçelievler'deki siyasi partilerden Azerbaycan'a ortak destek…
08 Ekim 2020 - 19:33 - Güncelleme: 08 Ekim 2020 - 19:37
Reklam

Bahçelievler’de bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Azerbaycan’a destek için bir araya geldiler. Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Ümit Şuvak öncülüğünde Şirinevler’de gerçekleşen ortak basın açıklamasına; Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı ve CHP’li Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmaz ile bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının açıldığı basın açıklamasında; işgalci Ermenistan’ın sivillere saldırması kınandı, haklı mücadelesinde Azerbaycan’a destek verildiği ifade edildi. 

ŞUVAK: AZERBAYCAN’I SAVUNMAK TÜRKİYE’Yİ SAVUNMAKTIR
Tüm siyasi partilere çağrıda bulunarak, böylesine önemli bir organizasyona imza atan Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Ümit Şuvak, yaptığı açıklamasında; “Dost ve kardeş Azerbaycan topraklarının Dağlık Karabağ bölgesi 30 yıldan beri Birleşmiş Milletlerin Kardeş Azerbaycan lehine olan kararlarını hiçe sayarak hukuksuzca işgalini devam ettirmiştir. Ermenistan ordusu işgal altındaki binlerce Azerî kardeşimize karşı kanlı katliamlar gerçekleştirmiştir. Ayrıca Ermenistan uyguladığı kanlı politikalar ile bölgede barış ve istikrarı korunması amacı ile yapılan bütün girişimleri boşa çıkarmıştır. Şunun bilinmesini istiyoruz ki; Dağlık Karabağ ve öz ve öz Kardeş Azerbaycan’ a ait vatan topraklarıdır. Dağlık Karabağ, Vatan toprağımızdır, İzmir’le birdir, İstanbul’la birdir, Bahçelievler ile birdir. Vatan masada kurtarılamaz. Vatan, Uluslararası Topluma çağrılarla kurtarılmaz. İşgalci Ermenistan, vatan toprağımızı hangi yöntemle işgal ettiyse, toprak o yöntemle kurtarılabilir. İzmir’i nasıl kurtardıysak, Dağlık Karabağ’ı da öyle kurtarabiliriz. Türkiye ve Azerbaycan, Karabağ’ı kurtarmak için her yönteme hazır olmalıdır. Azerbaycan’ı savunmak Türkiye’yi savunmaktır” ifadelerini kullandı.

AVCI: ÇARE; D-8 İSLAM BİRLİĞİNİ YENİDEN CANLANDIRMAKTIR
Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı da “Biz Saadet Partisi olarak; hiçbir rengin, ırkın ya da dilin diğerlerinden üstün olduğuna inanmıyoruz. Müslüman olsun ya da olmasın, tüm insanların bu dünyada daha kolay ve daha güzel bir yaşam sürme haklarının var olduğuna inanıyoruz. Bir ailenin ya da bir ırkın çıkarlarını hak ve adaletin önüne geçiren sapkın ideolojilerin en belirgin örneği Siyonizm mikrobudur bunun da atası İsrail’dir. Bu mikrop Korona virüsten de daha tehlikelidir.  İsrail; Siyonist düşüncenin eseri olan bir kötülük şebekesidir. Bu kötülük şebekesi var olduğu günden beri tüm insanlığın da baş belası olmuştur.  İsrail demek; soykırım demektir, katliam demektir, vahşet demektir, terör demektir, zulüm demektir. İsrail demek; ifsat, bozgun ve fitne demektir. İsrail demek; işgal, yağma ve talan demektir.  Dünya üzerinde gerçekleşen bütün zulümlerin babası İsrail’dir. Bugün Ermenistan’ın Azerbaycan’a karşı yaptığı zulüm de onun eseridir. Çünkü emperyalist güç olan İsrail’e sırtını dayamış ve onun politikasını izlemiştir. Zulüm ebedi olamaz ve elbette bir gün sona erecektir. Bütün dünya Müslümanlarının zulümden kurtulmalarına tek çare cennet mekân Erbakan hocamızın kurmuş olduğu D-8 İslam Birliğini yeniden canlandırmaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu. >365/Haber Merkezi 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum