Haberler

Bahçeli'den Olaylı Derbi İçin TFF'ye Çağrı: Planları Bozun

Güncelleme:

Olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili TFF'ye çağrıda bulunan Bahçeli, "İnanıyorum ki TFF, müsabakayı kaldığı yerden devam ettirip alçak planları başlarına geçirecektir." dedi.

Olaylı derbiyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na çağrıda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe- Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir." dedi.

"DÜŞMAN EMELLER HER YERDE SORUN ÇIKARMAK İSTİYOR"

Derbiyi siyasallaştırıp karıştırmaya çalıştıklarına dikkat çeken Bahçeli, "Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler. Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Fenerbahçe Beşiktaş Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

EVET:

en uygun olanıda bu zaten. . . . kuerezma ve tolga nın yüzünden maç bu hal aldı. .

18
25
yanıtYanıtla
hasan:

sana ne sen federasyon yetkilisimisin uefanın derhal bu olaya müdehale etmesi şart işin içine siyaset karışıyor

16
19
yanıtYanıtla
besiktas:

şeyin güneş ne çabuk eylesti 5 dikis birgunde eylesmis demeki teknolojik co k ilerlemiş kafaya 5dikis 3saat sonra eylesiyor

14
19
yanıtYanıtla
Osman:

Ulen bemde oyumu meral akşenere vermessem

14
15
yanıtYanıtla
yorumcu:

ikisinide diskalifiye edin gitsin. .

8
20
yanıtYanıtla
polis:

karar mağlubiyet olmaz ise yarında beşiktaş taraftarı Aykut kocamana bıçak kaya tuğla çakmak telefon atacak nede olsa cezası yok

18
9
yanıtYanıtla
70:

ulen buda bu gune kadar topun T sinden yorum yapmazdı. basımıza topcu kesıldı. sorsan ıkı takımn 5 futbolcu sayamaz. laf olsun torba dolsun. . . .

15
12
yanıtYanıtla
KONYA42:

KARAMANLI SEN BÜSKÜVÜTÜNÜ YE SUS ANLAMADIĞIN İŞLERE KARIŞMA

yanıt2
yanıt0
vatandaş:

KOCA MHP Yİ BİTİRDİN ŞİMDİ BEŞİKTAŞMI KALDI.

17
9
yanıtYanıtla
Helal:

Doğru söylüyor.

11
14
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title