Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli 'Yeniden Yargılansın' Demişti: Mümtazer Türköne Tahliye Oldu

Bahçeli 'Yeniden Yargılansın' Demişti: Mümtazer Türköne Tahliye Oldu

FETÖ’den 10 yıl hapis cezası alan, kapatılan Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne tahliye edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türköne'nin yeniden yargılanmasını istemişti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yargıtay 16. Ceza Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün kapatılan yayın organı Zaman Gazetesi'nin yazarlarından tutuksuz sanıklar Şahin Alpay ve Ali Bulaç ile tutuklu sanık Mümtazer Türköne'ye 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan verilen hapis cezalarını, 'eksik inceleme' nedeniyle bozdu. 

Sanıkların eylemlerinin mevcut dosya durumuna göre 'örgüte yardım' suçunu oluşturduğu, dosyadaki eksik incelemeler tamamlandıktan sonra karar verilmesi gerektiği belirtildi.

Tutuklu sanık Türköne'nin, tutuklu bulunduğu süre dikkate alınarak tahliyesine karar verildi.

Bahçeli yeniden yargılanmasını istemişti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, haziran ayında Türköne için 'Ülkücü şehidimizin ağabeyi olan ve geçmişte davamıza emek vermiş Mümtazer Türköne’nin gerçekten suçlu olup olmadığına karar verecek yegane merci Türk adaletidir. Mümtazer Türköne’nin davası tekraren ve titizlikle değerlendirilmelidir'ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
38
35
13
10
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bize Türkçülük dersi vermeye çalışan kurt postu giymiş çakallar gelip şunu da sıvasın. "Atatürkçü olmayı kendime hakaret sayarım!" diyen Mümtazer Türköne'nin... Devamını Gör

Ercan

Abisi mi kardeşi mi ne eski ülkücüymüş..ordan geliyo bu kayırma.

Pickle Rick

Pezevenk içeride terörist bırakmadı. Alaattin Çakıcı nerede?

Veli Durak

Bir maklubenin 40 yıl hatrı vardır :)))