SON DAKİKA

Bahçeli, Genel Kurul’da Tuğrul Türkeş ile sohbet etti

MHP Lideri Bahçeli, anayasa değişikliği teklifinin kabulüyle ilgili “milletimiz için hayırlı uğurlu olsun“ dedi. Bahçeli’nin Genel Kurul’da Tuğrul Türkeş ile uzun uzun konuşması dikkat çekti.
21 Ocak 2017, C.tesi - 07:49
TBMM Genel Kurulunda, anayasa değişikliği teklifi 339 oyla kabul edilerek yasalaştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kabul edilen anayasa değişikliği teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

’’MİLLETİMİZ İÇİN HAYIRLI UĞURLU OLSUN’’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği teklifinin referandum aralığında kabul edilerek yasalaşmasına ilişkin, "Milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Türk milleti, yapacağı kendi değerlendirmesiyle de yine milletimize bir fayda sağlayacaktır." dedi.

"FAYDA SAĞLAYACAKTIR"

Bahçeli, Mecliste anayasa teklifi görüşmeleri süresince çalışmaları takip etti. Teklifin tümü üzerindeki oyunu kullandıktan sonra çıkışta gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Bahçeli, "Milletimiz için hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Türk milleti, yapacağı kendi değerlendirmesiyle de yine milletimize bir fayda sağlayacaktır." diye konuştu.

TUĞRUL TÜRKEŞ İLE SOHBET ETTİ

Öte yandan Genel Kurul’da MHPden istifa ederek AK Parti saflarına geçen Başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş ile bir süre sohbet etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Hatırlanacağı üzere Türkeş, MHP’den ihraç edilmişti.
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler