Bahçeli 'geçmiş olsun' demedi

Linç girişiminin ardından CHP liderini suçlayıcı tarzda açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kemal Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'deki 23 Nisan töreninde karşılaştı. CHP kaynakları Kılıçdaroğlu'nun elini sıktığı Bahçeli'nin 'geçmiş olsun' demediğini aktardı.

Google Haberlere Abone ol

DUVAR - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün Anıtkabir'de törenler düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kendisine yönelik linç girişiminin ardından bugün Anıtkabir'deki törene katıldı.

“O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kılıçdaroğlu” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de törendeki yerini aldı. Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın haberine göre Kılıçdaroğlu Anıtkabir’deki törenden ayrılırken Bahçeli ve beraberindeki heyetle karşılaştı. Kılıçdaroğlu’nunBahçeli'yle tokalaştığı, ancak her iki liderin de herhangi bir konuşma yapmadığı belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun MHP heyetinde yer alan milletvekilleriyle tokalaştığı belirtildi. CHP kaynakları, Bahçeli’nin Kılıçdaroğlu’na 'geçmiş olsun' demediğini belirtti.

Anıtkabir’deki törende, saldırının yaşandığı gün Çubuk’ta bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise CHP liderinin yanına gelerek, üzüntüsünü dile getirdi, geçmiş olsun dileklerini iletti. Törene katılan diğer bakanlar da Kılıçdaroğlu’na 'geçmiş olsun' dedi.

Anıtkabir’deki törenin ardından TBMM’ye gelen Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un tebrikleri kabul ettiği törene de katıldı. Kılıçdaroğlu törenin gerçekleştirildiği salona gelişinde AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı tarafından karşılandı. Bostancı geçmiş olsun dileklerini iletirken, TBMM Başkanı Şentop’un da Kılıçdaroğlu’na tekrar geçmiş olsun dediği belirtildi.