PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti. Ziyarette, Çorum PTT Başmüdürlüğü ile Çorum Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılabilecek hizmetler ele alındı ve PTT’nin yeni hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Ziya Başıaçık, kendilerini sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür etti. Çorum PTT Başmüdürlüğü olarak sanayici ve işadamlarının PTT hizmetlerinin tanıtımı ve kullanması konusunda her türlü yardıma hazır olduklarını söyleyen Başıaçık, Bahabey Caddesi üzerinde hizmet veren Hitit PTT şubesinin gelişen Çorum’da hizmetlere cevap vermekte eksik kaldığını, konu hakkında kapsamlı bir çalışma yapıldığını ve Bahabey Caddesi’ne yeni konseptte PTT Merkez Müdürlüğü’nün yakın bir zamanda hizmete başlayacağı bilgisini verdi.

Şirketin 2017 yılı içerisinde lojistik alanında çalışmalarının başladığını ve bu yıl içerisinde de bu alanda büyük kurumlar ve firmalarla çalışmaya başladıklarını belirten Başıaçık, Çorumlu sanayicilere de bu alanda hizmet vermek istediklerini söyledi.

Yurtdışı ile çalışan firmalar içinde çok hızlı, anlık olarak takibi yapılabilen ve fiyatı uygun TURPEX Kargo-Kurye hizmetlerinin olduğunu söyleyen Başıaçık, 48 saat içerisinde tüm Avrupa ülkelerine kargoları ulaştırabildiklerini, 3 gün içerisinde dünyanın her yerine teslimat yapabildiklerini söyledi. 

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziya Başıaçık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Kökleri Osmanlı’ya dayanan ve Türkiye’nin en eski kurumlarından olan PTT’nin son yıllarda kabuk değiştirdiğini ve bu değişimin TSO tarafından da yakından takip edildiğini söyleyen Başaranhıncal, lojistik konusunun kendilerini yakından ilgilendirdiğini ve PTT’nin bu alanda hizmet vermesinin ayrıca önemli olduğunu, son dönemde önemi hızla artan yerli ve milli söyleminin altını en iyi dolduran kurumların başında PTT’nin olduğunu söyledi.

Yurtdışı bağlantıları olan şirketler için TURPEX hizmetinin önemli olduğunu söyleyen Başaranhıncal, bu ve diğer hizmetlerin üyeleri için önemli hizmetler olduğunu ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim