Bahabey'e yeni ve modern PTT

Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık TSO'yu ziyaretinde Bahabey PTT ile ilgili bilgi verdi.

21 Eylül 2018 Cuma 16:34
Bahabey'e yeni  ve modern PTT

Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık, Bahabey Caddesi’ne yeni konseptte PTT Merkez Müdürlüğü’nün açılacağını söyledi.

Çorum Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret eden Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık verdikleri hizmetler ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Çorum PTT Başmüdürlüğü olarak Çorum sanayi ve işadamlarının PTT hizmetlerinin tanıtımı ve kullanması konusunda her türlü yardıma hazır olduklarını belirten Başıaçık, Bahabey Caddesi üzerinde hizmet veren HİTİT PTT şubesinin gelişen Çorum’umuzda hizmetlere cevap vermekte eksik kaldığını, konu hakkında kapsamlı bir çalışma yapıldığını ve Bahabey Caddesi’ne yeni konseptte PTT Merkez Müdürlüğü’nün yakın bir zamanda hizmete başlayacağını duyurdu.

Başıaçık, şirketin 2017 yılı içerisinde lojistik alanında çalışmalarının başladığını ve bu yıl içerisinde de bu alanda büyük kurumlar ve firmalarla çalışmaya başladıklarını vurgulayarak, Çorumlu sanayicilere de bu alanda hizmet vermek istediklerini dile getirdi.

Yurtdışı ile çalışan firmalar içinde çok hızlı, anlık olarak takibi yapılabilen ve fiyatı uygun TURPEX Kargo-Kurye hizmetlerinin olduğunu aktaran Başıaçık, 48 saat içerisinde tüm Avrupa ülkelerine kargoları ulaştırabildiklerini, 3 gün içerisinde dünyanın her yerine teslimat yapabildiklerini anlattı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da kökleri ta Osmanlı’ya dayanan ve Türkiye’nin en eski kurumlarından olan PTT’nin son yıllarda kabuk değiştirdiğini ve bu değişimin işadamları tarafından da yakından takip edildiğini kaydetti.

Yurtdışı bağlantıları olan şirketlerimiz için TURPEX hizmetin önemli olduğunu söyleyen Başaranhıncal, bu ve diğer hizmetlerin üyelerimiz için önemli hizmetler olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.