Bahabey Çamlığında inceleme yaptı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mesire alanı olarak düzenledikleri Bahabey Çamlığında incelemelerde bulundu. Külcü, piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.

26 Mayıs 2017 Cuma 18:21
 Bahabey Çamlığında inceleme yaptı


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, mesire alanı olarak düzenledikleri Bahabey Çamlığında incelemelerde bulundu. Külcü, piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.



Göreve geldikleri yıldan beri park, bahçe ve yeşil alan gibi insanların kaliteli bir yaşam için ihtiyaç duyduğu ortamları oluşturma noktasında hiç durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Külcü, “Hemşehrilerimizin piknik yapabildikleri alanlar Sıklık bölgesi, Çorum Barajı civarı ve Bahabey Çamlığı olarak biliniyor. Buna rağmen Bahabey Çamlığı piknik yapmaya çok da müsait olmayan bir vaziyetteydi.

Park Bahçeler Müdürlüğümüz 2016 yılının bahar ayında burayı ele aldı ve çok ciddi bir bütçe ayırarak 150 dönümlük alanı tüm hemşehrilerimizin güvenle piknik yapabilecekleri güvenli bir yer haline getirdi. Bir yandan mescidiyle, çeşmesiyle, oyun alanlarıyla fiziksel iyileştirmeler gerçekleştirirken bir yandan da piknik malzemelerini buraya yerleştirerek burayı konforlu bir piknik alanına dönüştürdük.” dedi.



Bahabey Çamlığının doğusunda kalan 170 dönümlük alanın da piknik alanına dönüştürülmesi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Külcü, piknik alanlarının Çorum’a hayırlı olması temennisinde bulundu.


Külcü çocuklarla oyun oynadı

Bahabey Çamlığındaki incelemeleri esnasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Külcü, park içerine yapılan oyun alanlarında çocuklarla oyun oynadı. Çocukların, sevincine ve neşesine ortak oldu. 
Külcü, özellikle de çocukların şehir yaşamı içerisinde çok fazla oyun alanı bulamadıklarını dile getirerek çocukların bu tür alanlara daha çok ihtiyaç duyduğunu ifade etti.



Piknikçilerden Başkan Külcü’ye teşekkür

Bahabey Çamlığında piknik yapan vatandaşlar Başkan Külcü’ye böyle bir piknik alanını Çorum’a kazandırdığı için teşekkür etti. Vatandaşlar, park, bahçe ve yeşil alanlardan ziyade şehrin genel temizliğinden de memnun olduklarını dile getirdiler. 


Son Güncelleme: 26.05.2017 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.