BAĞLANTI YOLLARINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YUNUSEMRE (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2018 - 06:41, Güncelleme: 16.05.2018 - 06:41
 

BAĞLANTI YOLLARINDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yunusemre Belediyesi'nin dev toplu konut hamlesinin ilk etabında sona yaklaşılıyor. Hak sahipleri evlerini almak için gün sayarken; bağlantı yolları ve caddelerde asfaltlama yapılıyor.
Yunusemre Belediyesi'nin Manisa'da konut sorununa neşter vuracak 5500 konutluk Akgedik Yunusken Toplu Konut Projesi'nin 1101 konuttan oluşan ilk etabı 9 Haziran Cumartesi Günü hak sahiplerine teslim ediliyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla yürütülen proje kapsamında bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında ana cadde ve sokaklar ile bağlantı yollarında asfaltlama çalışmaları başladı. Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi çalışmalar hakkında bilgi aldı. Asfaltlama çalışmalarını bir ay içerisinde bitirmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Çerçi, Akgedik'te modern bir şehir inşa ettiklerini söyledi.   8 KM YOL ASFALTLANACAK  Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Manisa'da dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak amacıyla yola çıktığımız 5500 Konutluk Akgedik Yunukent Projemizin ilk etabını tamamlıyoruz. 9 Haziran Cumartesi Günü evlerimizi hak sahiplerimize törenle teslim edeceğiz. Teslim töreni öncesi  bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Cadde, sokak ve bağlantı yollarının asfaltlama işlemi başladı. Yaklaşık 8 km'de yapılacak asfaltlamanın bir ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor" diye konuştu.
Yunusemre Belediyesi'nin dev toplu konut hamlesinin ilk etabında sona yaklaşılıyor. Hak sahipleri evlerini almak için gün sayarken; bağlantı yolları ve caddelerde asfaltlama yapılıyor.
Yunusemre Belediyesi'nin Manisa'da konut sorununa neşter vuracak 5500 konutluk Akgedik Yunusken Toplu Konut Projesi'nin 1101 konuttan oluşan ilk etabı 9 Haziran Cumartesi Günü hak sahiplerine teslim ediliyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığıyla yürütülen proje kapsamında bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında ana cadde ve sokaklar ile bağlantı yollarında asfaltlama çalışmaları başladı. Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi çalışmalar hakkında bilgi aldı. Asfaltlama çalışmalarını bir ay içerisinde bitirmeyi planladıklarını dile getiren Başkan Çerçi, Akgedik'te modern bir şehir inşa ettiklerini söyledi.


 
8 KM YOL ASFALTLANACAK
 Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Manisa'da dar ve orta gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak amacıyla yola çıktığımız 5500 Konutluk Akgedik Yunukent Projemizin ilk etabını tamamlıyoruz. 9 Haziran Cumartesi Günü evlerimizi hak sahiplerimize törenle teslim edeceğiz. Teslim töreni öncesi  bölgede hummalı bir çalışma yürütülüyor. Cadde, sokak ve bağlantı yollarının asfaltlama işlemi başladı. Yaklaşık 8 km'de yapılacak asfaltlamanın bir ay içerisinde tamamlanması öngörülüyor" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.