Bağımlılığın İlacı Spor

21-02-2019 2367 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü “Okullarımız Spor Yapsın Her Türlü Bağımlılıktan Uzak Kalsın'' projesi kapsamında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yaptığı etkinlikte Türk Milli Futbol Takımımızın eski Kaptanı Rüştü Reçber’in tedarik ettiği spor malzemeleri Okulların İdareci ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine dağıtıldı.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Gençlik ve Spor İstanbul Şube Müdürü Kubilay Kalaycıoğlu,  eski Milli Futbolcu Rüştü Reçber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Şube Müdürü Necla Çağlayan, İlçe Tapu Müdürü Teyfik Palabıyık ve Yardımcısı Aysun Öztürk, İlçe Nüfus Müdürü Nihade Kılıç, İlçe Mal Müdürü Rıdvan Kayal, Beykoz İlçe Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş, Okul Müdürleri ve Öğrenciler bu güzel etkinliğin katılımcıları oldular.


İlçenin tecrübeli eğitimcilerinden Canan Eyüpoğlu’nun sunumunu yaptığı etkinlikte, ev sahibi kurum olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük, eski Milli Sporcu Rüştü Reçber ve Beykoz Kaymakamı proje kapsamındaki protokol konuşmalarını geçekleştirdiler.


“Okullarımız Spor Yapsın Her Türlü Bağımlılıktan Uzak Kalsın” Projesi kapsamında 25 okula 200 adet çeşitli branşların topları hediye edilirken, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde kurulan Atletizm takımının Hocası Miray Gür, ulusal ve Uluslararası başarı elde eden sporculara hediye ve başarı belgeleri takdim edildi.


Törende okulunun beden eğitimi salonunu İlçe Gençlik  ve Spor Müdürlüğü bünyesinde kullanılmasına izin veren Beykoz Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Altan’a da Spor’a olan katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.


Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya gençlerin spor yapması konusundaki hassasiyetinden dolayı başarılı sporcular tarafından teşekkür plaketi takdim edilirken, Cumhurbaşkanlığı bünyesinde 100 günlük eylem planı kapsamında Sportif Yetenek Taraması Projesinde görev alan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerine başarı belgesi takdim edildi.


Projenin net anlaşılırlığını sağlayabilmek düşüncesiyle spor malzemeleri dağıtım töreninde, internet gazetesi olan spor duayyeni Talip Ercan dışında tek basılı gazete temsilcisi olarak katıldığımız etkinlikte Beykoz Gençlik ve Spor Müdürü Bülent Küçük ’ün konuşmasının orijinal metnini yayınlıyoruz.

“Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın İstanbul Gençlik ve Spor Şube Müdürüm, kıymetli İlçe Müdürlerim, değerli Kaptanım, kıymetli STK Başkanlarım, değerli Basın mensubu arkadaşlarım, saygı değer Okul Müdürlerim ve sevgili Öğrencilerimiz hepiniz hoş geldiniz.


Madde ve teknoloji bağımlılığının gençlerimizin arasında yayılmasını engellemek için onlara sosyal, kültürel ve sportif sorumluluklar vererek olumlu alışkanlıklar kazandırmak gerekiyor. Çocuklar ile gençlerin madde ve madde bağımlılığına karşı dikkatli olmalarını sağlamayı, uyarmayı, farkındalık yaratarak bilinçlendirilmelerini sağlamayı ve maddeye hayır yetisini kazandırmayı amaçlayan projenin bir diğer hedefi de madde ve madde bağımlılığına karşı hayır diyebilecek bilinç düzeyi yüksek gençler için bağımlılık hakkında bilgilendirmeyi yaparken, aynı zamanda sporun gücünden yararlanarak gençlere spor alışkanlığı kazandırmaktır.


Bu amaçla ilçemizde sporu yaygınlaştırmak, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz ‘’okullarımız spor yapsın her türlü bağımlılıktan uzak kalsın‘’ projemizle öğrencilerimizin eksikliğini hissettiği spor malzemelerinin teminini yapmak için burada toplanmış bulunuyoruz. Sadece bu projede değil, faaliyet gösterdiğimiz her alanda desteklerinin bizlerden esirgemeyen, spora ve sporcuya önem verdiğini her daim gösteren Beykoz Kaymakamımız Sayın Ahmet Katırcı’ya ve ilçemize yapmış olduğu spor malzemesi desteğinin yanı sıra, önümüzdeki haftalarda başlayacak olan basketbol ve futbol şenliklerinde dereceye giren okullara verilmek üzere basketbol ve futbol toplarımızı da kaptanımız temin etmiştir. Milli formamızı yıllarca gururla terleten, gittiği tüm takımlarda takımın ve taraftarın sevgilisi olan kaptanımız Sayın Rüştü Reçber’e vermiş olduğu tüm destekler için teşekkür ederiz.

Son olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetlerinde ve projelerimizde maddi ve manevi destek veren Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek’e şükranlarımı sunarım.”

Not: Fotoğraf Makinemizin tutukluk yaptığı anlarda kaçırdığımız birkaç fotoğraf konusunda desteklerinden dolayı Beykoz Belediyesi Basın Danışmanlığı Fotoğrafçılarından Akif Birinci’ye teşekkür ederiz.   


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


21-02-2019 2367 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 465
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853