SON DAKİKA
hava
Google News

BAĞDU BATMAN’IN SESİ OLDU

Batman’ın Tanınan Zilan Ailesinin Fertlerinden olan ve aynı zamanda Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı görevini yürüten Kasım Bağdu Acun Medya Grubunun TV8.5 Kanalında Konuk olarak Batman'ı temsil etti.

Son Güncelleme :

2021-01-25 16:59:56

BAĞDU BATMAN’IN SESİ OLDU

Doğup büyüdüğü şehri Batman olduğundan ve Batmanlı olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Bağdu aynı zamanda gençleri de her platformda temsil etmekten şeref duyduğunu belirtti.

Batman merkeze bağlı Binatlı Köyünde İlkokul eğitimi gördüğünü daha sonra Bir zamanların efsane lisesi olan Batman Lisesinde okuduğunu ve Batman Lise Temsilci olarak görevlerde bulunduğunu söyledi. Gençleri temsil ederek sosyal sorumluluk projelerini Türkiye’nin farklı illerinde yürüten ve sorunlarını her platformda dile getiren Bağdu Şu ifadeleri kullandı: ''Batmanlı olmanın bana en büyük katkısı insani boyutta oldu. Yani manevi boyutta çok şey kazandırdı. Bugün eğer bir şeyleri başarabiliyorsam bu Batmanın ve bizim bölge insanlarının bize kattığı eğitimlerin sayesindedir.

Bölgenin kanaat önderi olan Dedem Zilanlı Kasım Bağdu'nun ismini taşımanın gururunu yaşıyorum. Çünkü kendisi her zaman topluma faydalı olmayı yeğlerdi bugün bende bu çizgide giderek her zaman topluma yararlı bir birey olmak için elimden geleni yapmaya ve çalışmaya devam edeceğim.

Bizlerde bu güzel manevi değerlerin üstüne gayretler sarf ederek daha büyük başarılara vesile olmalıyız. Batman ve Batman'ın gençleri her zaman her yerde örnek olarak gösterildiğinden eminim. Gençlerin sesi olabildiysek ve güzel işlere bir nebzede olsa vesile olduysak ne mutlu bize” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.