Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağ Hasadında son günler.

      Eylül

 

 

 

Eylül ayının ilk haftasında başlayan, pekmez, üzüm şırası ve pestil gibi sağlıklı ve lezzetli gıdalara hayat veren üzümlerin hasadı tamamlanmak üzere.

Vali Kemal Çeber, Safranbolu Kaymakamlığı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl ve İlçe Müdürlükleri tarafından Safranbolu Çerçen Köyünde düzenlenen bağ bozumu etkinliğine katıldı.

Etkinlikte Vali Kemal Çeber’e, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı J. Albay Cihan Ulukaya, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, kurum müdürleri, Çerçen Köyü Muhtarı Ömer Güler ve köy sakinleri eşlik etti.
Köy hakkında Muhtar Güler’den bilgiler alarak köylülerle bir süre sohbet eden Vali Çeber, daha sonra Çerçen Köyünde 6 dönümlük arazi üzerinde üzüm yetiştiriciliği yapan Hasan Yaşaroğlu’nun üzüm bağına giderek protokol üyeleri ile birlikte üzüm topladı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Şahin’den üzüm yetiştiriciliği ve ilimizde yetiştirilen üzüm çeşitleri hakkında bilgiler alan Vali Çeber, üzüm hasadının bereketli ve hayırlı olması dileklerinde bulundu

Web Tasarım & SEO: Best4SEO