Bafralı çiftçilere proje desteklemeleri anlatıldı

Samsun`un Bafra İlçesinde Hayvancılık destekleri ile ilgili toplantı düzenlendi.

Bafralı çiftçilere proje desteklemeleri anlatıldı

Bafra İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen programa çok sayıda çiftçi katıldı. Programın açılış konuşmasını Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili konuşan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu yetkilisi Tolga Özozgan “Kurumumuz Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın ilgili kuruluşudur. 2007 tarihinde kuruldu. 2011 tarihinde ilk faaliyetlerine başladı. O tarihinden beri 17 dönem tamamlanmış vaziyette hibe desteklerini sizlere ulaştırmaya çalışıyor.  Şuanda da bu toplantıya katılmamızın ve davet edilmemizin sebebi de çok yakın zamanda hem hayvancılık alanında hem de zirai makine ekipmanla ilgili proje kabullerimiz var. Bu kapsamda eğer arzu edip projelerinizi yetiştirebilirseniz, bunları yine devletin hibe desteği ile destekleyebileceğiz. Bunları siz değerli çiftçilerimize duyurmak için geldik.  Bugüne kadar değişik alanlarda 11 bin projeyi destekledik. 60 bin kişinin bu alanlarda istihdam edilmesini kurum olarak sağladık” dedi.

Özozgan`ın ardından İl Tarım Şube Müdürü Orhan Şanlı konu ile ilgili geiş kapsamlı bilgilendirme gerçekleştirdi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2018, 10:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
metin
metin - 6 yıl Önce

Bu nasıl Çiftçi bilgilendirme proğramı...Hangi köyden çiftçiler çağırıldı.kimsenin bu proğramdan haberi yok.Körler sağırlar birbirini ağırlar.yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER