Bafragenclergücüspor Kulubünden Basın Açıklaması

Bafragenclergücüspor kulubü basın açıklaması düzenledi.

Bafragenclergücüspor Kulubünden Basın Açıklaması
BAFRA HABER - Bafragenclergücüspor kulubü basın açıklaması düzenledi
Bafragenclergücüspor kulubü Başkanı İş adamı Nail Yaldır yaptığı açıklama da, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, emeğimizin karşılığını aldıklarını vurguladı,
Yaldır, Geçen yıl iyi bir mücadele verdik, gerek teknik heyetimiz, gerekse futbolcularımız özverili şekilde çalışıp hak ettiğimiz yerler gelmekteki amacımıza bir adım daha yaklaştık, tabi bu hedeflere ulaşırken kamuoyunun da bizden beklentileri vardı. Bafra’mız için güzel bir şey olması adına kulübün ismini Bafragücüspor Kulübü olarak değiştik. Bu bir başlangıç yarından tezi yok futbolcularımızla yeni sezon için görüşmelere başlanacak ve Bafra’mızın özlediği, hasretini çektiği lige taşıyacağız’’ dedi.
Takımın başarılı Teknik Direktörü Cemalettin Arslan ise konuyla ilgili, genç bir takıma sahip olduklarını belirterek, amaçlarının daha profesyonel ve daha sistemli bir takım kurmak olduklarını belirtti, ayrıca Arslan, Bafra’nın ismine yakışır bir takım olduklarını belirterek, başarının tesadüf olmadığını herkese göstereceğiz’ dedi.
Takımın çiçeği burnunda yeni yardımcı antrenörü olan Adnan Günal ise’ başarılı bir takıma geldiğini ve elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti, başarılı bir takımın, başarılı bir yönetimin ve teknik kadronun neler yapacağını herkes çok yakında görecek diyerek, bizleri destekleyen taraftarlarımıza da yeni sezonda keyifli bir futbol izleyeceklerini’ söyledi.
Basın açıklamasına, kulüp Başkanı Nail Yaldır, Başkan Yardımcısı Koray Varol, Teknik Direktör Cemalettin Arslan, yardımcı antrenör Adnan Günal katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 12:48

Muhammet SÖYLEMEZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER