İsmail Uyanık istifa etti

İsmail Uyanık istifa etti.

İsmail Uyanık istifa etti

İsmail Uyanık'ın konuşmalarının satırbaşları şu şekilde:

Tüm görevlerimden ayrılıyorum. Yüksel Yıldırım'la konuşacak bir şeyim yok. Tek başlı sistemde Samsunspor'un daha başarılı olacağına inanıyorum. Biz bir tane kötü futbolcu almadık. Ben istifa etmiyorum, kulübün ortağı istifa etmez. Buradaki mevcudiyetimden çekiliyorum, ortaklıktan da ayrılıyorum. Samsunspor tek başlılıkla daha iyi duruma gelecek. Bu kulübün iki tane ayrı yapısı var. Biri Samsunspor A.Ş. diğeri Samsunspor Derneği bu ikisi birbirinden ayrı konulmalı. Bu günden sonra en önemli şey, Yüksel Yıldırım ve yönetimini desteklemek kaos yaratmak değil.

Artık Samsunspor sahipsiz değil.

Samsunspor'a destek bir şirket alanında veriliyor, sonuçta Samsunspor artık dernek altında yürümüyor. Samsunspor, Samsunspor sevdalılarınındır. Samsun’a karşı vermiş olduğum sözlerden vazgeçmiş de değilim. Yüksel Yıldırım, bu şirketi satmaya karar verirse, imkan dahilinde talip olmaya da razıyım. Ben ortada bir problem olduğunu düşünmüyorum. Başarısızlık olduğunu düşünmüyorum. Samsunspor emin ellerde. Ben gittikten sonra daha iyi noktara geleceğine inanıyorum.

Biz futbolcuları hep üst liglerden aldık.Bu oyuncular kendi takımlarında iyi oynarken neden Samsunspor'da vasat oynuyorlar? Önemli olan bunun üzerinde durmak. En kötü tek başlılık en iyi çift başlılıktan iyidir. Beni burada daha fazla durmamın faydası olmayacağını düşünüyorum. Samsunspor'un şampiyon olacağına inanıyorum. Bir İsmail Uyanık gider, 5 İsmail Uyanık gelir.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER