Bafra'da 14. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Bafra belediyesi tarafından organize edilen 14. Geleneksel Sünnet şöleni Mehmet Ali Perçin tarafından okunan Kuran ı Kerim tilaveti ile başladı.

Bafra'da 14. Geleneksel Sünnet Şöleni Yapıldı

Bafra belediyesi tarafından organize edilen 14. Geleneksel Sünnet şöleni Mehmet Ali Perçin tarafından okunan Kuran ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kuran i Kerim tilaveti ardından Bafra belediye Başkan'ı zihni Şahin bir konuşma yaptı.

Bafra Belediye Başkanı  Konuşmasında şöyle dedi;

Alacam Başkan vekilimiz değerli protokol üyelerimiz kurumlarımızın çok değerli müdürleri kıymetli hemşehrilerim değerli basın mensupları hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Bafra Belediye Başkanı zihni Şahin şöyle devam etti.

Belediye olarak 14 yıl önce başlayan geleneğindeki sürdürüyoruz. 70 tane covugumuzU sunnet ettirdik. Sevinçler paylaştıkça buyur o yüzden buradayız. Belediye olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine elimizden geldiği kadar yardım ediyoruz.

Baframızın  gelişmesini sağlamak adına,  Turizmi geliştirmek adına tüm Kurumlarımızla                       

Çalışıyoruz beş ana hedefe kitlendik.Sanayide de çok yol kat ettik .Karma medikal ihtisas osb hayata geçtiğinde çok sayıda insanın istihdamı artacak.  Bafra' lı nın bile bilmediği birçok  görsel yerleri var örneğin  kus cenneti.                     

Kapı Kaya da yapılan etkinlik ile Bafra ve Samsun'u Türkiye de ve yurt dışında tanımmış hale getirdik.                       

Destek veren  herkeze ve ayrıca Sünneti yapan doktorlarımıza, çalışanlara ve programa katılım sağlayan herkese teşekkür ederim dedi.                    

Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞahinKonuşmasının  ardından Sünnet olan çocuklara hediyelerini verdi.

Hediye dağıtımı sonrası tasavvuf musikisi ve yemek ikramı yapılarak program son buldu.

Bafra Belediyesinin organize ettiği 14. Geleneksel Sünnet Şölenine Başkan Şahin eşi Şükriye Şahin ile birlikte katıldı. Bunun yanı sıra Bafra kaymakamı Ali Fuat Türk,  Ak Parti Bafra ilçe Başkan'ı Tuncay Yurduseven, mahalle Muhtarları ,  Çocukların aileleri,  sivil toplum kuruluş temsilcileri, basın mensupları  ve çok sayıda Bafra'lı vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 17:53

Haydar Yıldırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER