Mustafa Öcal’dan Bayram Kutlaması

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal “Bayramlar, paylaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, en özel günlerdir.

Mustafa Öcal’dan Bayram Kutlaması

Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal “Bayramlar, paylaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, en özel günlerdir. Bayramlar rahmet ve berekettir. Hoşgörü ve kardeşliktir, coşku ve sevinçtir. Paylaşmanın, kucaklaşmanın, milleti millet yapan ortak değerlerde buluşmanın mutluluğunu yaşarız bayramlarda. Ne var ki ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler sevinçlerimize hüzün, mutluluklarımıza gölge düşürmektedir. İnsanlığın bir medeniyet krizine sürüklendiği, özgürlük, adalet, hoşgörü, hakça bölüşüm gibi en temel insani değerlerin, acımasız neo liberal politikalara kurban edildiği, İslam coğrafyası üzerinde tarihin en acımasız işgallerinin yaşandığı bir dönemden geçiyoruz.

Ülkemizi karıştırmak, birlik ve esenliğimizi bozmak isteyen karanlık güçlerin oyunlarını boşa çıkaralım. Yumruk sıkmak yerine el sıkışalım. Kutuplaşmak yerine kucaklaşalım. Gönüllerimizi barışa, huzura, kardeşlik ve esenliğe açalım.

Bu temenni ile milletimizin ve Bafralı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor Bayramın, ülkemize, İslam Âlemine ve bütün insanlığa, huzur ve barış getirmesini diliyorum.”

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER