İstanbul Genç Bafralılar Derneği Örnek Olmaya Devam Ediyor

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonuna (BADEF)  Başkanlığını Emre Şen’in yaptığı İstanbul Esenler Genç Bafralılar Derneği yaptığı sosyal projelerle gönülleri kazanmaya devam ediyor. 

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Örnek Olmaya Devam Ediyor

Konu hakkında İstanbul Genç Bafralılar Derneği Alaçam Gönüllüsü Samet Atasoy yaptığı açıklamada,’’ Daha önce Alaçam'ın en uzak köyü Gümüşova 'dan hiç Samsun' a geçmemiş köy çocuklarını Samsun'a götürüp burada çocuklara sosyal faaliyetlerde bulunduran daha sonrada Bafra milli eğitim müdürlüğü ile beraber ihtiyaç sahibi öğrencilere bot, mont, yardımında bulunan İstanbul  Genç Bafralılar Derneği şimdide Yakakent Çamalan köyündeki çocuklara Samsunspor ve Samsun sevgisini aşılamak için onlara atkı, bere ve eldiven hediyesinde bulunmak için yollara düştü. Onlara çeşitli aktiviteler yaparak gönüllerini kazandı. 
Bizleri en güzel şekilde karşılayan ve ev sahipliği yapan Yakakent Çamalan Mahallesi Muhtarı Alaattin Korkmaz ve heyetine en derin kalbi şükranlarımızı sunmak isteriz. 
Yükseliş sezonunda Samsunspor’a başarılar dileyerek Türkiye 'nin dört bir yanında görev yapan Mehmetçiğe asker selamı yollamak istiyoruz
 İstanbul Genç Bafralılar Derneği olarak Samsun' un her ilçesine bu tür programlarla güzel yeniliklere hitap etmeye devam edeceğimizi belirtirim. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yüzlerinde güzel tebessüm oluşturarak bu tip projelerinin devamının geleceğini söylemek isterim.
40 çocuğumuza  Samsunspor atkısı , beresi ve  eldivenlerden oluşan hediyelerimiz sunduk.
Gittiğimiz yerlerde çeşitli etkinlikler  de yaparak çocuklarımıza hoşça vakit geçiriyoruz. 
Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz aralıklarla devam edecektir.’’dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER