BAFRA TSO’da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve SAMSUN KOSGEB Müdürlüğü işbirliği ile planlanan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlanmıştır.

BAFRA TSO’da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Tamamlandı

Mülakatlarda başarılı bulunan Girişimci adayları, Eğitmen Bahar KARALAR tarafından verilen ve 4 gün 32 saat süren Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi programını tamamlayarak, sertifika almaya hak kazanmıştır. KOSGEB tarafından gerekli şartları yerine getiren ve iş planları uygun görülen Girişimcilere, 50 bin liraya kadar hibe, 100 bin liraya kadar da faizsiz kredi imkanı sağlanacaktır.

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada " Bafra TSO olarak KOSGEB ile ortak mutabakat sonucu hizmet alanımızda yer alan Bafra, Ondokuzmayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz için Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri gerçekleştiriyoruz. Bu destek programı ile Bölgede kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize destek olmayı amaçlıyoruz. İlçelerimize, Bölgemize ve Girişimcilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gerçekleştirilen programa Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin, Sanayi Dış Ticaret Memuru Alişan Dereci, Girişimcilik Eğitmeni Bahar KARALAR ve Kursiyerler katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER