Bafra Motosiklet Festivaline Hazır

Samsun'un Bafra İlçesinde 18 Ağustos tarihinde start alacak olan ve bu yıl 1.cisi düzenlenecek Motosiklet Festivalı için tanıtım toplantısı Bafra Motosiklet Kulübü Yönetimi ile basın mensupların da katılımıyla gerçekleşti.

Bafra Motosiklet Festivaline Hazır

Bafra Motosiklet Kulübü başkanı Yaşar Trabzonlu basın toplantısında yaptığı konuşmada ;Öncelikle 18 - 19 Ağustos  günlerinde başlayacak olan Motosiklet Festivalinde amacımız  Kulüp olarak daha dikkat çekmesi için "Çocuk İstismarına Hayır" sloganıyla  şehir turu atarak başlayacağız.18 Ağustos Cumartesi günü Ali Kale Turistik Tesisleri Çamlık Alanında başlayacak olan ve bu yıl ilçemizde ilkini gerçekleştireceğimiz Motosiklet Festivalı için hazırız. yaklaşık 4 aydır uğraştığımız emek harcadığımız Motosiklet Festval için gün sayıyoruz. Arkadaşlarımızla gece gündüz çalışarak emek vererek ilçemizde Kapıkayafest Doğa Sporları Festivalinden sonra  ilçemiz için ikinci büyük bir organize olan Motosiklet Festivaline hazırlıklarımızı tamamladık ilçe ve Bafra Motosiklet Kulübü olarak hazırız.

"Motosiklet Festivalinde Coşturacak"

Trabzonlu, Motosiklet Festivaline katılan yerli ve yabancı misafirlerimizi dop dolu güzel bir Festival bekliyor.Festivalde Konser etkinlikleri ve ayrıca profosenel motosikletçi olan Birkan Polat, motosikletiyle heyecan verici gösterisiyle  gösterisiyle yerli yabancı misafirlerimize konuklarımıza heyecanlı saatler ve dakikalar yaşatacak.Bilindiği gibi Ülkemiz de Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali düzenlenmekte.Eğer Motosiklet Kulübü olarak bu sene 1.cisi gerçekleştireceğimiz  Motosiklet Festivalinde olumlu sonuçlar alırsak, inşallah Ülkemiz'de ismini 2.Motosiklet Festivali olarak kabul ettirmek olacak diyerek sözlerini tamamladı.

Tanıtım Toplantısına Bafra Motosiklet Kulübü  Başkanı Yaşar Trabzonlu, Başkan Yardımcıları Fatih Tunç, Bünyamin Çelebi,Yönetim Kurulu Üyeleri  ile  İlçede görev yapan basın mensupları katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER