ERHAN USTA`YA SEVGİ SELİ

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Samsun Milletvekili ve Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Erhan Usta, Yabancılar Çarşısı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ERHAN USTA`YA SEVGİ SELİ

Erhan Usta, ziyaretlerine Yabancılar Çarşısının içinde bulunan Yabancılar Pazarı Derneği ve Züccaciye, Bijuteri, Kırtasiye ve Oyuncakçılar Esnaf Odası'nı ziyaret ederek başladı. Çarşı esnafının başta 'ısınma' olmak üzere muzdarip olduğu sıkıntıları dinleyen Usta, halkın taktir ettiği taktirde göreve geldikten sonra esnafın sıkıntılarının kolay bir şekilde çözüleceğini ifade etti.

Centilmence bir seçim olsun

Daha önceden basın açıklamasında bütün adayları ziyaret edeceğini açıklayan Usta, bu kapsamda İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin'i ziyaret etti. Centilmence bir seçim olmasını dileyen Usta, "Yerel seçimleri genel seçim havasına sokmayalım. Projelerin ve fikirlerin yarışacağı bir seçim olsun" dedi. Erhan Usta daha sonra, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver'i makamlarında ziyaret etti.

Her şey şeffaf olacak

Karasamsun mahallesinde mahalle toplantısına katılan Erhan Usta yaptığı konuşmada, " Ben seçildiğim taktirde bütün Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarını halka açık bir şekilde yapacağım. Gelme imkanı olmayana canlı yayın aracılığı ile bütün vatandaşa ulaştıracağım. Gizli kapaklı hiçbir şey olmayacak, herşey şeffaf olacak. Dolayısıyla Belediye Baskanı olarak benim orda vatandaşın iyiliğine ve faydasına yapılacak olan bir şeye ordaki meclis üyesi olan kişi karşı çıkamayacak" dedi.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER