Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada;

"Geçirdiği talihsiz kaza sonrasında yaralanarak Hendek Devlet Hastanesine kaldırılan Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu, tedavisinin ve yapılan gerekli tetkiklerin tamamlanmasının ardından 24 saatlik müşahede sonrasında taburcu edilmiştir. 
Genel sağlık durumu çok iyi olan Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu, doktorların tavsiyesi üzerine bir süre evinde istirahat edecek ve bu süre içinde çalışmalarını evinden devam ettirecek.  
Başkanımız koronavirüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında doktorların uyguladığı 14 günlük sosyal izolasyon sürecini de evinde geçirecektir. Anlayışla karşılanacağına inanılarak; bu süre içinde kesinlikle ziyaretçi kabul edemeyecektir. 
Hendek halkı başta olmak üzere geçmiş olsun temennileriyle Başkanımıza moral veren Sakarya’nın ve ülkemizin her bölgesinden mesajlar yayınlayıp, telefonla arayan tüm vatandaşlarımıza, protokol mensuplarına, siyasi partilerimizin temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza, basınımıza, spor ve iş dünyasının temsilcilerine teşekkürlerimizi sunarız. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Editör: TE Bilişim