Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.  Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan Turgut Babaoğlu, “Gönüllere girmek kolaydır, önemli olan gönüllerde kalabilmektir” diyerek Hendeklinin hizmetine talip olduğunu anlatıyor. Dikmen ve Aksu Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Babaoğlu, bu iki mahallede büyük bir coşku ile karşılandı. Babaoğlu iki mahallenin de sorunlarını çok iyi bildiğini anlatarak turizm projelerinden bahsetti. 

DİKMEN SORUNLARI 
Hendek’in zirvesi Dikmen’de konuşan Babaoğlu, “Sıkıntıları ve sorunları biliyoruz. Özellikle Dikmen’de bulunan Sağlık Ocağında kalıcı bir doktorun olması için çalışacağız. Gençlerimiz için spor sahası ve Mahallemizin cemiyetlerde kullanabileceği bir salon yapacağız. Bizler hizmetimizi planlı, adaletli ve eşit bir şekilde yapacağız. Seçim sonrası herkesin başkanı olacağız diyoruz.  Hendeklilik ruhuyla hizmetlerimizi yapacağız.” İfadelerine yer verdi.

Hendek'te yayla turizmi ile herkes kazanacak
DİKMEN VE AKSU ZİRVESİ 


 

YERİNDE TESPİT 
Dikmen ziyaretinin ardından Aksu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Babaoğlu, aktarılan sorunları dinleyerek, “Aksu’nun çözülemeyecek sorunu yok. Tüm sorunları samimiyetle ve gayretle acilen çözüme kavuşturacağız. Makamda oturan bir Başkan değil sorunları yerinde tespit eden ve yerinde bir Başkan olarak her zaman sizlerin içerisinde olacağız. Hep birlikte yaşanabilir bir Hendek inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

DOĞAL TURİZM 
Hendek’in doğal güzellikleriyle dikkat çektiğine vurgu yapan Babaoğlu, “Yaylalarımız var. Yaylalarımız bizim hepimizin ikinci evidir. Bir kültürdür, gelenektir. Yaylalarımız için bölge halkına ekonomik kalkınma sağlayacak çeşitli projeler üreteceğiz.Atalarımızdan, dedelerimizden kalan yayla kültürümüzü turizme kazandırarak Hendek köylerinde çiftçimize, esnafımıza büyük bir ekonomik kalkınma sağlayacağız” dedi. 

PROJELER 
Çamlıca Göl Yayla projesine değinen Babaoğlu, “Yıllardır keşfedemediğimiz bu güzellikleri, doğal yapısını bozmadan yapacağımız turistik tesisler ile hem ilçemize hem de turizme kazandıracağız.
Mesire alanı,konaklama tesisleri, restorantlar, çocuk eğlence alanları, festival alanları, doğa yürüyüş parkurları, dağ bisiklet kulübü, paintball oyun parkurları ve çoklu oyun parkurları projelerimiz var. Bunlar hayata geçirdiğimizde Hendek ekonomisi şaha kalkacak” diye konuştu.
 

Haber: Büyük Birlik Partisi Hendek Skm ( Seçim Kordinasyon Merkezi ) Basın Bülteni