GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BABACAN, GİRESUN’DA DA DÜĞMEYE BASTI!..

BABACAN, GİRESUN’DA DA DÜĞMEYE BASTI!..

Tarih 27 Ocak 2020, 21:08 Editör Dursun ONUR

TIME POLİTİKA ÖZEL KULİS HABER- AKP'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Ali Babacan liderliğindeki hareketin Giresun’da da teşkilat çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.


AKP'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Ali Babacan liderliğindeki hareketin Giresun’da da teşkilat çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.

Eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın yeni parti hazırlıklarında program çalışmalarının bittiği kuruluş dilekçesinin de şubat ayında verileceği kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından AKP'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına başlayan eski Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Ali Babacan’ın hazırlıklarını tamamlama aşamasına getirdiği belirtildi.

Büyük olasılıkla partinin kuruluşu şubat ayının ilk haftasında ilan edilecek. Parti kurulduktan sonra şubat ayının ortasından itibaren teşkilat çalışmalarına başlanacak.

GİRESUN'DA HUMMALI ÇALIŞMA

Bu kapsamda aralarında Giresun’un da yer aldığı her ilde kurulacak 2-3 kişilik komisyonlar il ve ilçe teşkilatlarında yer alacak kadroları belirleyecek.

Yaklaşık 300 kişilik ekiple siyasi çalışmalarını sürdüren Ali Babacan'ın, Giresun’da teşkilatları kimlere emanet edeceği şimdilik sır gibi saklanırken, önümüzdeki ayların çok şeylere gebe olduğu ifade ediliyor.

Not edile.

Bi detay verelim.

Gazetemiz TIME, Giresun'da Babacan oluşumuna katılması muhtemel bazı önemli isimleri biliyor ama kendilerinden izin alamadığımız için şimdilik adlarını açıklamayı doğru bulmuyoruz.

Bu haber 2752 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi