19 Nisan 2024 Cuma

BABAANNESİNİ ÖLDÜREN TORUN TUTUKLANDI

BABAANNESİNİ ÖLDÜREN TORUN TUTUKLANDI

Isparta

Isparta'da annesi Fatma U. ile yaşayan Mahmut Bodur, Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, anne- babasının boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesi Hatice Bodur'u (73) dedesine ait tabancayla 14 el ateş ederek öldürdü. Gözaltına alınan Bodur çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün saat 17.30 sıralarında Sümer Mahallesi 2242 Sokak’ta meydana geldi. Honaz ilçesinde yaşayan Hatice Bodur, 3 gün önce oğlu Mevlüt Bodur ve torunu Mahmut Bodur'un yaşadığı eve geldi. Tekstil işçisi Mahmut Bodur, anne-babasının 8 yıl önce boşanmasından sorumlu tuttuğu babaannesi Hatice Bodur ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Mahmut Bodur, evde bulunan tabancayı alıp, babaannesine kurşun yağdırdı. Vücuduna 14 kurşun isabet eden babaanne, olay yerinde hayatını kaybetti. Mahmut Bodur da polis merkezine giderek, teslim oldu. Eve gelen polis ekipleri, babaannenin cansız bedenini buldu.

Gözaltına alınan torunun, emniyetteki ifadesinde, babaannesinin 8 yıl önce anne-babasının boşanmasına neden olduğunu söylediği öğrenildi.

DEDESİNİN TABANCASIYLA ÖLDÜRMÜŞ

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Bodur, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bodur'un annesi Fatma U. ile Isparta'da yaşadığı, 4 ay önce babasının yanına yerleştiği öğrenildi. Olayda kullandığı tabancanın ise dedesine ait olduğu ortaya çıktı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

RTÜKE ŞİKAYET EDELİM

23 Ocak 2021 Cumartesi 17:39

Şiddet içeren filmleri acilen kaldırmalılar.Çukur,Ramo, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ...bir sürü saçma sapan film takır takır adam vuruyorlar hiç üzülmüyorlar .Rtük e şikayet edin.Jendi çocuüunuz izlemiyorsa başka çocujlar gençler izliyor bu filmleri ve herşey normal geliyor.O gençler çocuklar yarın sizin çocuklarınızla aynı okulda okuyacak,aynı yerde çalışacak belki de evlenecek. Hep birlik olup şikayet edilirse belki çocuklarımızı kurtarabiliriz.Filmlerde küfürleri,sigara yok öldrme çok

Jale jale

23 Ocak 2021 Cumartesi 14:44

Demek ki anne babasının boşanmasının acısına dayanmadı...Kayn****ar lütfen yuvaları dağıtmayın,susun artık ,yeter susun!!!!!

Mustafa

23 Ocak 2021 Cumartesi 02:50

Mahmut çok temiz bi insandı kimsenin işiyle namusuyla parasıyla işi olmazdı çok delikanlı insandı sessiz sakin insandı herkesin işini görürdü herkesin bir noktası vardır Allah sabır versin hakkında hayırlısı olsun kardeşim benim biz seni delikanlı dik duruşunla hatırlayacağız sağlığında duacıyız kardeşim benim

Ahmet

22 Ocak 2021 Cuma 20:37

Mahmutu tanırdım ,onun hakkında kötü konuşmayın sert yumuşak bi insandı Adaletli ve merhametliydi ,mahmut un ardamarı vardı mahmutun ardamarına basmıştır babannesi mahmut gençti tertemizdi milletin namusuna göz geçirmezdi öyle para pul içinde öldürdüğünü düşünmüyorum... hakkında hayırlısı olsun ... mahmut sana duacıyım kardeşim

Ispartalıyım

22 Ocak 2021 Cuma 17:34

Her insan kendi kaderini yazar ve yaşar ,Suç hiçbir zaman tek taraflı değildir ,onu yetiştiren ve böyle düşünmeye iten nedenleri göz ardı etmeyin unutmayın bu tarz olaylarda bu yarayı kaşıyan ve dolduran genelde yanında yaşadığı kimsedir eseri ile gurur duysun intikam alındı

Mehmet

22 Ocak 2021 Cuma 17:09

lan zaten yaş 73 öldürerek babaanneni kurtarmışssın kendini yaktın

serdar

22 Ocak 2021 Cuma 15:24

ulan değermiydi erkek yaşını başını almışşsın bırak ne hali varsa görsünler böyle dahamı iyi oldu

Kahraman Erol

22 Ocak 2021 Cuma 15:17

ANNELERE SESLENİYORUM: Gerek evliyken gerekse boşandıktan sonra olsun, lütfen çocuklarınızı baba tarafına karşı doldurmayın. Bakın işte: elimizde katil damgası yemiş, hayatı sönmüş bir çocuk var artık.

???

22 Ocak 2021 Cuma 14:37

Allah islah eylesin. Rabbim hiç kimsenin başına vermesin. Olay iyi araştıracaktır savcılarımız tarafından, babaannesinden bir maddi çıkar para mal mülk içinmi katletti yoksa Hafezenellah! Geçen günlerde babasını dövüp öldüren evlat, şimdi babaannesini 8 yıl önce boşanan anne babasının boşanmasından sorumlu tutup öldüren torun, nereye gidiyoruz? Rabbim Islah eylesin. Rabbim cümlemizi dalalete ve gazaba uğrayanların yoluna uğramadan inam ettiği kulların hidayet istikametinden ayırma. Âmiyn.

Öldürdünde ne oldu

22 Ocak 2021 Cuma 14:37

Öldürdünde ne oldu... gencecik yaşta hapse girdin... boşandılarsa boşandılar... sen kendi hayatına bak kardeşim... kadının zaten bi ayağı çukurdaymış tabiri caizse... hem bu dünyanı yaktın hem öbür dünyanı... Allah kimseyi şaşırtmasın

Uğur

22 Ocak 2021 Cuma 14:08

Allahım inşallah evlatlarımızı hayırlı evlat et torunlarımızıda cümleten hayılı evlada çevir. Ne verirsen hayırlısını ver inşallah

Ali Davut

22 Ocak 2021 Cuma 13:23

Boşanmanın 3 sebebi var.Bir parasizlık,iki kaynana,üç psikolojik bozukluk,doyumsuzluk.Kayn****ardan uzak durmak dikkatli konuşmak gerek.

Üzücü

22 Ocak 2021 Cuma 13:17

Annelerin çoğu oğullarını bencil yetiştiriyor. El kızının herşeyi göze batıyor. İyi kötü bırakın gençler geçinsin. Büyükler ara bulun yapıcı olun. Boşanınca daha mı iyi oluyor. Elin iyisi yok. Saygılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR