Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AZMİN ZAFERİ VE SULTAN ÜNAL

Çağlayancerit’li ilkokul mezunu bir annenin, kızını teşvik etmek için başlattığı büyük serüveni, Ankara’da, katıldığı bir panelde günün konusu oldu.

Sultan Ünal.

35 yaşında yeniden eğitim hayatına başlayan, örnek olacak başarılar sığdıran Sultan Ünal'ın yüksek lisansa kadar, politikaya ve sosyoloji eğitimi ile toplumda kendine açtığı büyük yolda emin ve güven veren adımlarla yürüdü.

KIZINI DOKTOR YAPAN BAŞARILI ANNE

Sultan Ünal, 31 Mart Mahalli Seçimleri sürecinde doğup büyüdüğü Çağlayancerit ilçe Belediye Başkan Aday Adaylığında şansını denediyse de nasip ve kısmet diyelim, olmadı.

2 kız, 1 erkek evlat sahibi olan Sultan Ünal’ın küçük kızı Hukuk Fakültesinde okurken, erkek evladı da Orman Fakültesinden mezun oldu.

Toplumsal duyarlılık ve hassasiyet sahibi olmasıyla bilinen, tanınan ve örnek gösterilen Ünal, Ankara Latanya Otelinde düzenlenen Birleşmiş Milletler Kadın Biriminin organize ettiği, siyaset atölyesince düzenlenen ‘Siyasette Kadın Var’ konulu panelde konuşan Sultan Ünal, yaşamından kesitler aktardı, sözleri ile herkesi kendine hayran bıraktırdı, duygusal konuşması katılımcılar tarafından alkış aldı.

KADİR KIYMETİNİ BM ANLADI

Günümüz siyasetinde gereken ilgiyi göremediği halde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından keşfedilen Ünal, burada yaptığı duygusal ve anlamlı konuşmada izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol