FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım açıkladı! Suikast uyarısı aldım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, suikast ve üst düzey koruma iddialarıyla ilgili ne dedi?

Aziz Yıldırım açıkladı! Suikast uyarısı aldım

FETÖ tarafından ölümle tehdit edildiği iddiaları sorulan Fenerbahçe Başkanı, “Bana gelmiş bir tehdit yok ama devletin uyarısı var. İlgili yerlerden dikkatli olmam konusunda ikaz geldi. Korkulacak bir şey yok ama bana, ‘Güvenliğine dikkat et’ denildi” ifadelerini kullandı.

Hürriyet'in haberine göre; Şike kumpası süreci ve sonrasında FETÖ’ye en güçlü direnişi gösteren isim olarak öne çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın bu nedenle tehdit altında olduğu ve devletin kendisine zırhlı araç tahsis ettiği haberleri dün gündem yarattı.

İddialara göre, Yıldırım, İçişleri Bakanlığı tarafından tehdit nedeniyle uyarılmış ve zırhlı araç tahsis edilmesine karar verilmişti.

ÇOK ÖNCE UYARILDIM

DAHA farklı senaryolar ileri sürülürken Fenerbahçe Başkanı, şöyle konuştu:

“Ortamı gerecek, büyütülecek bir şey bence yok. İçişleri Bakanlığı’ndan değil ama ilgili yerlerden güvenlikle ilgili bana uyarı geldiği doğrudur. Ancak bu, son saldırılardan önce yapılmış bir uyarıydı. Bana genel durum nedeniyle güvenliğime dikkat etmem söylendi.”

KORUNMAMDA BİR ZAAF YOK

YILDIRIM, devletin yıllar önce kendisine verdiği resmi bir korumasının olduğunu ve görevine devam ettiğini belirterek şöyle devam etti:

“Gelen uyarıda, araçla tek başıma her yere gitmemem ve yaşantımı buna göre düzenlemem gerektiği söylendi. Sıradan bir araç değil, zırhlı bir aracımın olması gerektiği de belirtildi. Biz de buna göre tedbirlerimizi aldık ve alacağız. Ancak özellikle söylüyorum, öyle abartılacak, korkulacak bir durum yok.”

Yorumlar
TREND HABERLER