Haberler

Azeri şarkıcıdan Mehmetçik için duygulandıran video: Son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz

Güncelleme:

Azerbaycanlı sanatçı Azerin, Barış Pınarı Harekatı düzenleyen Mehmetçik için, "Bayraklarımız nice yıllar yan yana dalgalanacak tam desteğimiz Türkiye'miz olacak ve son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz. Peygamber ocağı olan Mehmetçiğimizi destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Azerin, sosyal medya hesabından yayınladığı Türk askerine destek videosuyla gözleri yaşarttı. Azerin videoda "Peygamber ocağı olan Mehmetçiğimizi destekleyeceğiz." dedi.

Azeri şarkıcıdan Mehmetçik için duygulandıran video: Son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz

"BİR HEDEFİMİZ VAR TURAN, KIZIL ELMA"

Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Azerin, sosyal medya hesabından Barış Pınarı Harekatı'nı düzenleyen Türk askerine desteklerini ileterek, "Sizleri Bakü'den selamlıyorum. Diyeceksiniz ki gecenin bu vaktinde ne oldu da Diyeceğim ki tüm kalbimle son nefesime kadar Mehmetçiğimizi, Türk silahlı kuvvetlerimizi, Barış Pınarı Harekatımızı Türkiyemizi desteklemek istiyorum ve sesimizi duyurmak istiyorum. Görüyorsunuz, bayraklarımız yan yana Türkiye ile Azerbaycan arasında hiçbir fark yoktur. Orası da bizim vatanımızdır, Azerbaycan'da bizim vatanımızdır. Bayraklarımız nice yıllar yan yana dalgalanacak ve tam desteğimizi Türkiye'miz olacak ve son nefesimize kadar Türkiye diyeceğiz. Peygamber ocağı olan Mehmetçiğimizi destekleyeceğiz. İnşallah bir hedefimiz var 'Turan, Kızıl Elma." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Barış Pınarı Harekatı Türkiye Haberler

500

Yorumlar (22)

m.akif yalatsaydı belki ruhu olurdu ..:

tipe bak tam ruh hastası; len akılsızlar, sözlere bi baksanıza ne bulsa eklemiş ; ruh yok ruh! insan kanından beslenen ideolojide ruh aramak zaten saçmalık ; haklısınız!

364
4
yanıtYanıtla
Kızıl elma:

HELAL OLSUN BACIM.İSTİKAMET KIZIL ELMA.

309
0
yanıtYanıtla
Huseyin BOZGEYİK:

Böyle bi sanatcimiz olmadı bee yazıklar olsunn bu ülkenin ekmegini yiyiptee inkarr edenn sanatçılara...

178
0
yanıtYanıtla
Son osmanli:

Ağzına saglik.. Bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içen Kimliğinde ay yıldız olup ama içinde hainlik taşıyan bir çok kisiliksizden daha adamsınız...

153
0
yanıtYanıtla
BEĞENMEYELER KİM ACABA?:

sizin tarif ettiğiniz kişiler sizin yazınıza dislike atanlar hainliklerini kendileri onaylamışlar bu insanların tespit edilip sınır dışı edilmesi lazım aslında.

yanıt0
yanıt0
idris soylu:

gonlune yuregine sağlık

103
3
yanıtYanıtla
Ercan Ünal:

Teşekürler kardesim

86
0
yanıtYanıtla
Ad soyad:

KIZIL ELMAYA!!

81
0
yanıtYanıtla
MSDS:

Müthiş bir ses . .

78
0
yanıtYanıtla
TEK YUREK:

TURKUN OLMADIGI YER GUVEN VE ADALET OLMAZ TURK ORDUSU ALLAHIN ADALET KILICIDIR ALLAH DAIM VE MUZAFFER EYLESIN DAIM

74
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title