Ayvalık’tan Arıcılık Kursuna Ziyaret

Ayvalık’tan Arıcılık Kursuna Ziyaret

Yayın: 07.04.2019 21:27
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde bu yıl ikincisi açılan ve halen devam etmekte olan Arıcılık kursunu İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ziyaret ederek kursiyerlerle karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinde bulundular.

Kursu ziyarette bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık; arıcılığa karşı bölgemizde yoğun bir ilgi olduğunu, 2019 yılı içerisinde İl Merkezinde bir kursun gerçekleştirildiğini ve gelen talepler üzerine bu kursun bitimine müteakip hemen açılan ikinci kursla birlikte, yıl içinde toplam 80 civarında kursiyere arıcılık eğitimi verdiklerini, kurum olarak bu ilgiden memnuniyet duyduklarını ve vatandaşlarımızdan gelen bu talepleri her zaman destekleyeceklerini söyledi.

İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, kursiyerleri yaptıkları veya yapmayı düşündükleri arıcılık mesleğini öğrenme arzusuyla gösterdikleri azim ve gayret için tebrik ederek, kurum olarak üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da otomobille çarpışan bisikletin sürücüsü yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobille çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Şahin D. idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, Gazi Mahallesi Şehit Hakan Altıkatoğlu Sokak'ta Okan Ç'nin kullandığı bisikletle çarpıştı.

Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.