GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYTEKİN BAŞKAN KENT TURİZMİ İÇİN NE DEDİ

AYTEKİN BAŞKAN KENT TURİZMİ İÇİN NE DEDİ

Tarih 03 Haziran 2020, 18:26 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, öncelikle turizm altyapısını tamamlayıp Giresun'u kültürel kimliğiyle ön plana çıkarabilmeyi hedeflediğini kaydetti.

Giresun'da turizm değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında düzenelenen turizm değerlendirme toplantısına Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve sektör temsilcileri katıldı.

Toplantıda 1 Haziran tarihinden itibaren normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Giresun'da turizm sezonunda ziyaretçilerin sağlıklı bir tatil geçirmeleri için yapılması gereken hususlar görüşüldü.

Toplantıda konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, öncelikle turizm altyapısını tamamlayıp Giresun'u kültürel kimliğiyle ön plana çıkarabilmeyi hedeflediğini söyledi.

TURİZM ÖNCE ALTYAPIDAN İBARETTİR

Başkan Şenliikoğlu,'Turizm önce altyapıdan ibarettir. Şehrimize gelen insanların öncelikle yaşanabilir bir şehir görmeleri gerekiyor. Şehrin doğu tarafından gelen insanlar bir çöp dağıyla karşılaşıyordu. Bu 35 yıllık çöp dağını kaldırmaya başladık. Karadeniz’in en uzun sahiline sahip olan Giresun sahilini 17 km'lik yürüyüş alanıyla aydınlatıyoruz. İnşallah 1 hafta içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. Giresun Kalesi’nde de 1 ay içerisinde yaptığımız aydınlatma çalışmalarını tamamlayıp, Kale’nin doğu ve batı yakasına ışıklı Giresun tabelası yerleştireceğiz' ifadelerini kullandı.

Toplantıda Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu da birer konuşma yaparak turizmin önemine işaret ederek tüm vatandaşların gönül rahatlığıyla Giresun'a gelebileceklerini belirtiler.

Bu haber 1157 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi