Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aytaç “Kötü sözler sahibine aittir.Argo kelimeler bir Belediye Başkanına yakışmaz”

CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI

CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI AHMET AYTAÇ “AYNAYA BAK EFLANİ KÜÇÜLÜYOR ERTUĞRUL BÜYÜYOR ! “DİYEREK YİNE BELEDİYE BAŞKANI İ. ERTUĞRUL’A YÜKLENDİ

Uzun zamandır Eflani’de sıkı bir muhalefet yapan CHP İlçe Başkanı Ahmet Aytaç son açıklamasında Başkan Ertuğrul’a Seçimlerde verdiğin sözler nerede diyerek ” Adliye nerede? Cezaevi nerede? Başkent Elektrik abone Merkezi Nerede? Türk Telekom nerede? Terminal nerede ?.Pazar yerinin üstü niye kapı değil ? Otopark niye yok ? Lafa değil, İcraata bak. Jeepten in ve halkın içinde ol, sorunlara laf getirip götürenlerden değil, birinci kaynaktan canlı canlı şahit ol.” diyerek sert bir eleştiri daha getirdi

Aytaç açıklamasında şöyle dedi, ” Sayın Başkan İbrahim Ertuğrul benim 2000 yılında yaptırmış olduğum parselleri Facebook sayfasında paylaşmış. Takriben 20 yıl oldu. Kanunlar çerçevesinde 31 parsel yaptık. Yüzde kırkını belediyeye bıraktık. Park büyüktü, küçülttük, özel imar yaptırdık. Belediye yetkili birimleri tarafından uygun görüldü. Şehir plancısı ve harita mühendisi tarafından parsellendi ve belediye tasdikledi. Ne yazık ki Ertuğrul bu durumu facebook sayfasında bu planları paylaştı. 20 yıllık parsel planı facebooktan paylaşıldığına göre, demek ki Eflani 20 yıl geri gitti. Belediye başkanı seçilir seçilmez, başkan kendisine oy vermeyen kişilerin tüm planlarını zamanın şehir plancısını denetleyip elden geçirtti. Bir kısmını düzeltip bir kısmını düzelttirmedi. İki parselimize park koydu. Mülkiye müfettişi geldi ve Sayın başkan Tufan Bakkal ve Safiye AYTAÇ ın park yapılan arsalarından oluşan zararlarını giderin ve hala sayın başkan bu zararları gidermedi. Yeni bir başkan ve ekip gelir, 2005 – 2020 arasında yapılan imar düzenlemelerini elden geçirdiği zaman ilerisi ne olur bilmem, hukukçular bilir. 2019 yılında Çalışlar Mahallesinde sayın başkan kişiye özel imar yaptı. Aynı özellikte olan bir çok yerin imar planı yapılmasına İl Tarım Müdürlüğü izin vermiyor gerekçesi ile müsaade etmedi. Buna rağmen Çalışlar Mahallesinde kendisine yakın olan bir kişiye imar izni verdi ve meclisten geçti. Peki soruyorum, burası tarım arazisi değil miydi ?

Buraya müsaade eden İl Tarım Müdürlüğü diğer yerlere hangi gerekçe ile müsaade etmedi, buraya hangi gerekçe ile müsaade etti. Bundan anlaşılıyor ki İl Tarım Müdürlüğünden müsaade yazısı alınmadı mı? alındı ise eski tarihli bir yazı ile mi işler halloldu.

Şayet eski tarihli bir yazı ile halloldu ise 2019 yılında yeni yazı alınması gerekmiyor muydu? Aynı durumda olanlar var onlara niye yapmadınız, Bu konunun takipçisi olacağız. Ve siz dediniz ki:”Bunlar cami yapımına karşı ,hastane yapımına karşı,sanayi yapmina karşı.”

1-Asla cami yapınca karşı olmadık ve olmayız insanları yazık kandırmayın..

2-Hastane yapımında destek olduk.

3-Sanayi yapımında karşı değiliz , imar planında ki yerine yapılsın diye mücadele ettik ve yeni değiştirdiğiniz yere olmasın Eflani’nin içi dedik

Lütfen insanlara doğru söyleyin..

Hastanede çok güzel oldu.Cami de güzel oldu.Ama sanayinin yeri değişmeden yapılırsa oda iyi lütfen doğru anlatın..

Gelelim Eflaniye: Siz başkan olduğunuz zaman ne vardı, şimdi ne var?

Eflani yi CHP mi yönetiyor İktidar Partisi mi yönetiyor?

Adliye nerede? Cezaevi nerede? Başkent Elektrik abone Merkezi Nerede? Türk Telekom nerede? Terminal nerede ?.Pazar yerinin üstü niye kapı değil ?Otopark niye yok? .

Lafa değil, İcraata bak. Jeepten in ve halkın içinde ol, sorunlara laf getirip götürenlerden değil, birinci kaynaktan canlı canlı şahit ol.

Yapılan her bayramlaşma programında aynı şeyleri defalarca göstermenize rağmen iki buçuk aydır en önemli şey olan içme suyu bulanık akıyor.

Evlerde arıtma kullanıyor vatandaşlar yirmi günde 3 filitre değiştirmek zorunda kalınıyor.

Halk geliyor muhalefet ilçe başkanı olarak bize söylüyor. Yetkili birimlere sorunu iletmemize rağmen düzelmedi.

Muhalefet partisi İlçe Başkanı olarak benim görevim halkın sorunlarını dile getirmek, iktidar partisi olarak sizin göreviniz icraat yapmak.

Eleştirenleri tokmak laflarla vurmak değil.

Kötü sözler sahibine aittir.Argo kelimeler bir Belediye Başkanına yakışmaz. Facebooktan Başkan bir şey paylaştığı zaman hiç üzerine farz olmayan kişiler sırf size yaranmak için olsun diye orda bizi karalayıcı yorumlar yapıyor.

Bu kişiler Eflanili olmalarına rağmen buranın havasını solumayan, belediye ile uzaktan yakından alakası olmayan hariçten gazel okuyan kişiler. . Eskiler derki ” Kişiliğini makamlardan alanlar, makam süresi bitince kişiliksiz kalırlar.”

Web Tasarım & SEO: Best4SEO