Ayrılıyor mu? Adis Jahovic transferinde son durum!

21.01.2020 - 10:25 | Son Güncellenme: 21.01.2020 - 10:29

Ayrılıyor mu? Adis Jahovic transferinde son durum!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forma giyen Adis Jahovic’in takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi. Jahovic, hangi takımlardan transfer teklifi aldı? Yeni Malatyaspor’dan ayrılacak mı? Detaylar haberimizde…

Adis Jahovic’e Arap Yarımadası’ndan ilgi var

Yeni Malatyaspor’da bu sezon 23 maçta 2033 dakika süre alan ve 14 gol 1 asistlik performans ortaya koyan Adis Jahovic’e öncelikle Arap Yarımadası’ndan çeşitli teklifler var.

Kulüp yetkilileri, Jahovic’in takımda mutsuz olmadığını söylüyor

Ajansspor’un kulübe yakın kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre; futbolcu Yeni Malatyaspor’da mutsuz değil. Form düşüklüğünün ise transferden kaynaklandığı yönünde çıkan haberlerden de rahatsız.

Gaziantep FK, Jahovic için menajeriyle görüştü

Türkiye’den Gaziantep FK, golcü futbolcunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Fakat; bu konuda net bir sonuca varılamadı.

Jahovic için Beşiktaş somut bir adım atmadı

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın transferlerinden biri olan Jahovic’in adı Beşiktaş’ın da gündemine geldiği ortaya çıktı. Yönetim kurulu toplantısında sadece bu futbolcunun adı dillendirildi ancak; transferde somut bir adım atılmadı.

Yeni Malatyaspor, Jahovic için ne düşünüyor?

Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, Radyospor’a yaptığı açıklamada, ”Adis’n sözleşmesi devam ediyor. Değerini bulduğu takdirde her futbolcu gidebilir. Tabi ki burada hem kulübümüzün hem de futbolcumuzun menfaatleri önemli. Şu anda bize ulaşan teklif yok. Olursa, yönetim kurulu değerlendirir ve karar verilir” demişti. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler