Haberler

Ayrıldığı Kocası ve Çocuklarını Evde Bulamayınca 9 Katlı Binaya Çıkıp İntihar Etti

Güncelleme:

Gaziantep'te 2 çocuk annesi kadın, ayrıldığı kocası ve çocuklarını evde bulmayınca 9 katlı binaya çıkarak intihar etti.

Gaziantep'te 2 çocuk annesi, ayrıldığı kocası ve çocuklarının kaldığı evi boş bulunca 9 katlı binadan atlayarak, intihar etti. Kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

2 YIL ÖNCE BOŞANDI, HAFTADA BİR ÇOCUKLARINI GÖRÜYORDU

İddiaya göre, 2 yıl önce eşinden boşanan ve çocuklarını mahkeme kararıyla haftada bir görebilen 25 yaşındaki S.K., ayrıldığı kocasının bir süre önce çocuklarını da alıp, şehirden gittiğini öğrendi.

ÇOCUKLARI VE EŞİNİ EVDE BULAMAYINCA İNTİHAR ETTİ

Haberi alınca kardeşi Ö.K.'yi de yanına alan kadın, ayrıldığı eşinin Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi'nde oturduğu evine gitti. Evin boş olduğunu gören genç kadın, evin yakınında bulunan 9 katlı bir binaya çıkarak, kendisini boşluğa bıraktı.

9. KATTAN ATLADI HAYATINI KAYBETTİ

Zemine çakılan S.K.'ye çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edilen S.K. Yeşilkent Mezarlığına defnedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şahinbey 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

GOMONOS DEVRİMCİ:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR AN SIZ SIRTLANDAN BETERDİR İNSAN!ALLAH A DAYAN SAYE SARIL HİKMETE RAM OL. YOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL. DOĞARKEN AĞLARDIN GÜLERDİ SANA ALEM. ÖYLE BİR HAYAT YAŞA Kİ SEN ÖLÜRKEN GÜL, AĞLASIN SANA ALEM.

18
4
yanıtYanıtla
Nergiz:

Boşandığı eşine çocukları göstermeyen babaya veya anneye allah cezasını versin. Vazgeçin artık bu hareketten

18
3
yanıtYanıtla
yunus:

Devlet , el at bu işe, çocukları göstermeyene ağır yükümlülükler ver, . . .

11
0
yanıtYanıtla
muvahhıd:

cocukları kacıran kacık anneden cocuk kacırılırmı sen mı dogurdun

9
2
yanıtYanıtla
Adalet:

Mahkeme kararını vermiş ve babaya verilmesini uygun görmüş zaten sağlıklı bir evlilikte anneye veriliyor demek ki bu karar doğru bir karar ki babaya verilmiş neden hep anneye verilmeyince babada kusur aranır baba kötü olur günümüzde babaya verilmesi şahsım adıma daha doğru olur diye düşünüyorum. Benim gözlemlediğim çocuklara baba bakıyor kaymağını anneler yiyor. saygılar.

2
3
yanıtYanıtla
NİSAN:

Allah kimseleri evladıyla sınamasın kadıncağız kimbilir neler yaşadı bilemiyoruz

3
0
yanıtYanıtla
esmer kız:

çok acı :(

1
0
yanıtYanıtla
___:

Neden cocuklari babaya vermis mahkeme..

0
1
yanıtYanıtla
KILLI:

NE OLUYOR BURDA DEDİM

1
0
yanıtYanıtla
Çocuk Yapma Kardeşim Yapma:

Her insanın Çocugu yapılmaz..Yapmayacaksın Abi Akıllı olcan çocuk yapmayacan Olan cocuklara ve Anneye oluyor.Hic bir Erkek kadın Kiymeti bilmiyor...Türkiyedeki insanlar Ruh hastasi cocuk yapma pisman olursun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title