Hava Durumu

Aymnet ilklere imza atmayı sürdürüyor

Yazının Giriş Tarihi: 15.11.2018 05:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.11.2018 05:53

Son yıllarda giderek doğal ürünlere yönelim arttı. Sadece tamamlayıcı ya da destek ürünlerde değil, temizlik malzemelerinden kadın pedlerine, diş macunlarına dek uzanan geniş bir yelpazede daha doğal ürünler tercih edilir oldu.

Sahadaki firmaların çoğu yabancı, ürünlerin çoğu ise ithal. Sektörde yurt dışına giden paranın 25 milyar doları aştığı, satış temsilcilerinin ise 2 milyon 600 bin kişiye ulaştığı söyleniyor.

Bu sektörde faaliyet gösteren Bursa Merkezli Network şirketi Aymnet geçenlerde Antalya  Manavgat SergeBeach Otel'de eğitim toplantısı düzenledi. Etkinliğe hekim, akademisyen, yazar ve uzmanlar ile temsilciler katıldı...

Toplantıda, Cizre'de Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu İlkokulu'na yardım amacıyla toplanan kitaplar bir seminer için otelde bulunan eğitmen Ömer Aydın'a teslim edildi. 

YERLİ VE MİLLİ

Şirket Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Sağlam toplantının açılışında şöyle konuştu:

"Biz yerli ve milli bir şirket olarak yola çıktık. Yerli üretim için mücadele ediyoruz. Kiralık yazılım kullanmıyoruz. Kendimize ait 150 bin dolarlık bir yazılıma sahibiz. Doğrudan Satış Belgesi'ne sahip Türkiye'deki 8 şirketten biriyiz. Her ay ürünlerimiz inceleniyor. Tüketici taahhüdümüz var...

Nisan ayında Cumhurbaşkanlığı'nın öncülüğünde Dünya Sağlık Örgütü, Sağlık Bakanlığı ve üniversitelerin 'Sağlık Bilimleri'nin katıldığı Uluslararası Tamamlayıcı ve Geleneksel Tıp Kongresi ve Fuarı'na 780 şirket başvurdu. Kabul edilen 60 şirketten biriyiz. Bu 60 şirket içindeki ağ çalışması yapan tek şirket bizdik.
Düzce Üniversitesi Tamamlayıcı ve Geleneksel Tıp Fakültesi'nin tercih ettiği, Teknopark'ta laboratuvar açarak AR-GE çalışmaları yapan tek network firmasıyız. Sertifikalı eğitim çalışması yapan tek firmayız.
Sağlıkta yerlileşme çalışmasına davet edilen tek network şirketi biziz. Kimyager, hukukçu, akademisyen ve uzmanlardan bir A takımı oluşturduk. Bilimsel çalışmalar yapmak ve denetlenmek istiyoruz. Kurumsallaşmayı çok önemsiyoruz...

ŞİFA VAR MI, YOK MU?

Ortopedi uzmanı Opr. Dr. Ahmet Özyazgan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi stantlarında kendi rahatsızlığı için ürün ararken Aymnet ile tanıştığını anlattı. Hastalarına zorunlu haller dışında ilaç vermemeyi yeğlediğini söyledi. Bazı ürünler ve vitaminler hakkında bilgi verdi.

Uzman Dr. Dinçer Erdinç sağlık sorunlarına farklı bir açıdan bakarak Batı tıbbını "Şifa var mı, yok mu?" diye sorgularken Batı tıbbının 150-200 yıllık bir tarihi olduğuna atıfta bulundu ve "bin yıl önce nasıldı?" dedi. Hacamat gibi geleneksel uygulamaların 3 bin 500 yıl önceki Mısır yazıtlarında olduğunu söyledi.

Toplantının diğer konuşmacıları arasında NLP Uzmanı Yazar Oğuz Saygın, Psikolog Aile Danışmanı ve Yazar Semra Çöl, Kadın Hastalıkları Doğum ve Perinatoloji Uzmanı Prof. Dr. Melahat Dönmez, Yrd. Doç. Dr. Okan Bütüner, Celal Kavil gibi çok sayıda uzman da yer aldı.

Zakkum ekstresiyle kanseri tedavi ettiği iddiası yüzünden Türkiye'de adeta lince uğrayan ve daha sonra ABD'de zakkum ekstreli kanser ilacı FDA tarafından onaylanan Dr. Ziya Özel'i örnek verdi.

DÜZCE'DE TAMAMLAYICI VE GELENEKSEL TIP MERKEZİ

Bünyesinde Tamamlayıcı ve Geleneksel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi olan Düzce Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ertuğrul Kaya da toplantının konuşmacıları arasındaydı ve kurumlara AR-GE, eğitim ve laboratuar kurma olanakları sunarak çağrı yaptıklarını ve Aymnet'in güçlü bir projeyle geldiğini anlatarak "bu imkânı Aymnet kaptı" diyerek birlikte çalışmalara başladıklarını, Düzce Üniversitesi'nin geliştirdiği ürünleri Aymnet ile piyasaya sunacağını anlattı...

Aymnet'in, Düzce Üniversitesi ile gerçekleştirdiği eğitimlerde, eğitimleri tamamlayıp sınavda başarılı olanlara törenle sertifikaları verildi.

İlhan Sağlam toplantıda Aymnet Akademi'nin ve Aymnet Çocuk Akademisi'nin de kurulduğunu, yayın da yapacaklarını anlatırken, kendi yaşamını anlatan kitabın da yakında yayınlanacağını söyledi.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.