Haberler

Şeyma Subaşı, Çoğu Kıyafetini Satışa Çıkarıyor

Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı, evliyken taşındığı villadan taşınırken dolabındaki fazla kıyafetlerini de bir butikle anlaşarak satışa çıkaracak.

Acun Ilıcalı ile olan mutlu ilişkisini 18 Eylül 2017'de nikah masasına taşıyan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yılın son aylarında ani bir kararla tek celsede boşandı. Ayrılığın ardından Fransız DJ Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Subaşı, şu sıralar kıyafetlerini satmaya karar vermesiyle gündeme geldi.

KIYAFETLERİNİ SATIŞA ÇIKARIYOR

Acun Ilıcalı'dan aylık 125 bin TL nafaka alan Şeyma Subaşı, yeni taşınacağı evde kıyafetlerini koyacak yer konusunda sıkıntı yaşayacağı için bir çok elbisesini satışa çıkartmaya karar verdi. Instagram'dan 3 milyon takipçisine kıyafetlerini satacağı haberini veren Şeyma Subaşı, takipçileriyle buluşabilmek için kıyafetleri internet üzerinden satmak yerine Bebek'te bir butikle anlaşacağını söyledi.

Şeyma Subaşı, Çoğu Kıyafetini Satışa Çıkarıyor

Subaşı'nın kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine bağışlamak yerine satışa çıkarması ise akıllara 'Kazandığı para yetmiyor?' sorusunu getirdi.

Şeyma Subaşı, Çoğu Kıyafetini Satışa Çıkarıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (64)

Ali:

Kadın cinayetlerinin tek sebebi nafakadır. Ömür boyu görmeyeceğin, hatta nefret ettiğin birine nafaka ödemek, ölümden beter yaaa.

26
4
yanıtYanıtla
jjjjj:

bravo kanayan yaramızı üstün zekanızla çözdünüz

yanıt2
yanıt0
veli:

ali kardeş. merak etme sen. bunlar alışıklar böyle şeylere. sen kendi yolunda gitmeye devam et. boşver sen bu angutları.

yanıt3
yanıt0
..:

nefret edeceğin biriyle evlenmişsin kardeşim sen ne istiyosun hem ben istediğim saçmalığı yapayım hem de sonuçlarına katlanmayayım??

yanıt0
yanıt0
Yeter Artik:

Bu kadın görmekten sıkıldım arkadaş yeterrr

28
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Bugün kıyafet satan yarın daha neler satar kim bilir.

24
3
yanıtYanıtla
şeyma:

ihtiyaç sahipleri bu kıyafetleri napsın hepsi birbirinden saçma

25
1
yanıtYanıtla
Müfit:

Millet senin pis kıyafetlerini niye alsın

16
2
yanıtYanıtla
:

MİLLETTE AKIL YOK KARDEŞİM ALIRLAR

yanıt5
yanıt0
kızgın vatandaş:

RABBİM SEN GİBİLERDEN KORUSUN EVLATLARIMIZI

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title