Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 16 Ocak 2019, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 1169 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aykut Özgündüz’den gazetemize ziyaret

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Aykut Özgündüz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Yavuz Aydemir ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Aykut Özgündüz’den gazetemize ziyaret  

Ziyaretinde neden İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olduğunu belirten Aykut Özgündüz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “31 Mayıs 1990 yılında Lüleburgaz’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Lüleburgaz’da tamamladım. Bekarım, inşaat, yapı ve taahhüt sektöründe çalışmaktayım. 2010 yılında askerlik görevimi tamamdım. 10 yıldır Cumhuriyet Partisi’nde aktif olarak siyaset yapmaktayım. Parti içerisinde bir çok görevlerde bundum. Bu görevler sırası ile mahalle delegeliği, gençlik kolları yönetim kurulu üyeliği, gençlik kolları kurultay delegeliği ana kademe il kongre delegeliği.  Halen aktif olarak Cumhuriyet Halk Partisi  İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteyim.  Cumhuriyetin aydın bir genci olarak Lüleburgaz ve Kırklareli halkı için tüm enerjimler çalışkanlığımla bugüne kadar yapmış olduğum hizmetlerden daha fazla sorumluluk ve görev almak için  Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi adaylığına adayım.  Siz değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinden destek bekliyorum. Martın sonunda daha güzel günler görmek dileği ile” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek