MENÜ

Aykut Kocaman'ın zor seçimi

Aykut Kocaman, kazanan kadroyu bozmak istemezken Aatif-Valbuena arasında seçim yapmakta zorlanıyor. Forvet hattında ise Janssen’in hazır hale gelmeme ihtimaline karşı, Soldado ilk tercih olarak düşünülüyor.

Aykut Kocaman'ın zor seçimi

Ligde yarın Karabükspor’u konuk edecek Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın, sahaya nasıl bir ilk 11’le çıkacağı merak konusu haline geldi. Normalde kazanan kadroyu bozmayacağı düşünülen Kocaman’ın, iki tercihinde kararsız kaldığı konuşuluyor. Daha önce gözden düşen Mathieu Valbuena, Adana Demirspor’la oynanan Türkiye Kupası maçında dikkatleri üzerine çekmiş, 1 gol ve 1 asistlik bir performans ortaya koymuştu. Teknik heyete, ‘Ben burdayım’ mesajını veren Valbuena’ya kadroda yer açmak isteyen Kocaman’ın, son haftaların başarılı ismi Aatif Chahechouhe’yu da bir anda yedeğe çekmek istemiyor.

Henüz netleşmedi

Diğer tarafta sakatlığı sebebiyle bir süredir takımla birlikte idmanlarda yer alamayan Vincent Janssen’in, Karabük maçına kadar hazır hale gelip gelmeyeceği soru işareti. İşte bu yüzden Kocaman’ın, önceki günden beri takımla antrenmanlarda yer alan Roberto Soldado’yu oynayacakmış gibi maça hazırlamaya çalıştığı ifade edildi. Yine de Aatif’in formaya yakın olduğu öğrenilirken, Soldado’nun, Janssen’in durumuna göre sahaya sürüleceği bildirildi.



‘Gerçek gücünüzü gösterin’

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın son dönemde en büyük ısrarı taraftar üzerine yoğunlaştı. Futbolcularının son periyottaki performansından bir hayli memnun olan tecrübeli çalıştırıcı, Karabükspor maçı öncesi futbolcularına seslendi. Kocaman, “Bu yükselen formunuz, henüz taraftarı harekete geçirmedi. Artık gerçek gücünüzü gösterin. İyi futbolla taraftarımıza mesaj yollayın. Onlar da tribünleri doldurmaya başlayacak. 12. Adamı da arkamıza alırsak, şampiyonluk yolumuz iyice aydınlanır” dedi.

Yusuf Dursun

Premier Lig'in en istikrarlı takımı West Ham United

Haberin Devamı
YORUM YAZ