Aykut Kocaman'dan Fırat Aydınus'a çok sert tepki!

Fenerbahçe deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maç sonu isyan etti. Hakem Fırat Aydınus'a tepki gösteren Kocaman, "İşkence gibi maçtı" ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Aykut Kocaman'dan Fırat Aydınus'a çok sert tepki!

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.

Martin Skrtel'ın kırmızı kart görmemesi ve Adis Jahovic'in kırmızı kartla oyun dışında kalması hakkında konuşan Kocaman, "İçimden konuşmak gelmiyor" diyerek röportajı kısa kesti.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklama yapan Kocaman'ın ifadeleri şöyleydi;

"İŞKENCE GİBİ BİR MAÇ"

"Söyleyecek fazla bir şeyim yok. Ne diyelim. Çok yanlış bir kırmızı kart. Verilmemesi gereken verildi, verilmesi gereken kart verilmedi. Golü bulmamız kolay değildi. Biraz şans biraz da beceriydi . Sonrasında topun peşinde koş, işkence gibi maç. Şu ortamda 1 puan harika bir sonuç"

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor'un tecrübeli oyuncusu Ali Turan, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

"FAZLA KONUŞMANIN ANLAMI YOK"

"Martin Skrtel çok sevdiğim bir insan derdim o değil. Ama bütün dengeler değişti. Maçın 1 saate yakın bölümünü 10 kişi oynamak çok zor. O yüzden fazla konuşmanın anlamı yok"

"HAKİKATEN BEZDİRİCİ BİR DURUM"

"Belli bir dönemden sonra sürekli topun arkasında olmak oyuncuyu bezdirir. Takımın ofansif girişimlerini etkiler. Hakikaten bezdirici bir durum. En sevmediğim şeylerden biridir. Sürekli topun peşinde koşarsınız. Dolayısıyla oyunculara herhangi bir şekilde değerlendirmeyi defansif tarafından yapabiliriz. İçimden de çok konuşmak gelmiyor"

SONRAKİ HABER